Όλα τα φορέματα της Νίνας Λοτσάρη από τη νέα της παράσταση

00:06 4/1/2012 - Πηγή: Queen.gr

H Νίνα πάει κόντρα στην κρίση και ποντάρει στο glam με τη μουσική παράσταση της στο Casablanca Music Hall και αλλάζει αμφιέσεις non stop.

H Νίνα Λοτσάρη είναι η γυναίκα που έφερε το Broadway στην Αθήνα με τις μουσικές παραστάσεις που ανεβάζει τα τελευταία χρόνια και έχουν εσάνς από μεγάλα μιούζικαλ που οι γυναίκες αγαπούν, προσαρμοσμένα πάντα στα ελληνικά δεδομένα.

Φέτος, λοιπόν, στην καρδιά

της κρίσης η Νίνα ξορκίζει το κακό κάρμα της μιζέριας με μία παράσταση στο Casablanca Music Hall, η οποία έχει πολλά φανταχτερά κοστούμια όπως κάθε glam θέαμα. Συγκεκριμένα, έξι μετρήσαμε να αλλάζει η ερμηνεύτρια στην πρεμιέρα του show σε μία προσπάθεια να κάνει την Kylie και τη J.Lo να ντραπεί για τα δικά της.

Διαφάνειες, πέτρες Swarovski, ακριβά υφάσματα, έντονα print, menswear κοψίματα, leather, λαμέ, φτερά και πούπουλα είναι τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για να ντύσουν τη Νίνα. Δείτε όλες τις εμφανίσεις της και κρίνετε μόνες σας αν τελικά επιτυγχάνει το glam αποτέλεσμα που προφανώς επεδίωκε ή φλερτάρει επικίνδυνα με το κιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα