Οι πιο καλοντυμένες celebrity παρουσίες της εβδομάδας

Ποιες κυρίες παίρνουν χρυσό για το στυλ τους;

Μπορεί εδώ να είναι για τα καλά καλοκαίρι, και οι εμφανίσεις μας να είναι όσο πιο casual και πρακτικές γίνεται, στον πλανήτη Hollywood, όμως, οι κυρίες της showbiz δεν διστάζουν να εμφανιστούν στα διάφορα events, σε κάθε γεωμετρικό μήκος και πλάτος. Όπως κάθε Παρασκευή έτσι

και σήμερα, ξεχωρίζουμε αυτές που μας εντυπωσίασαν περισσότερο με το στυλ τους.

Sarah Jessica Parker

Η 48χρονη fashionista εμφανίστηκε σε φιλανθρωπικό gala στη Νέα Υόρκη φορώντας minimal chic, μαύρο playsuit, το οποίο αναδείκνυε το εκπληκτικό σώμα της. Διατηρώντας τους τόνους του look της χαμηλούς, η πρωταγωνίστρια του Sex and the City κατάφερε να ξεχωρίσει με την λαμπερή παρουσία της, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια εύκολου εντυπωσιασμού.

Nicole Kidman
Στο Βερολίνο, και συγκεκριμένα σε δείπνο του Ο.Η.Ε. Προς τιμήν των γυναικών στον κινηματογράφο, παραβρέθηκε η Αυστραλέζα σταρ, η οποία φόρεσε couture δημιουργία Elie Saab και ψηλοτάκουνα του Christian Louboutin.

Rihanna
Σε live στο Λονδίνο εμφανίστηκε η superstar με μαύρη, δερμάτινη φούστα Gareth Pugh, trainers Balenciaga και γυαλιά ηλίου του οίκου Lanvin.

Madonna
Σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη, η βασίλισσα της pop επέλεξε animal print φόρεμα του οίκου Dolce & Gabbana.

Dita von Teese
Στα North American Hairstyling Awards στο Λας Βέγκας παραβρέθηκε η βασίλισσα του burlesque, με retro chic, πουά δημιουργία από τη φθινοπωρινή συλλογή της Jenny Packham.

Keywords
Τυχαία Θέματα