Οι FAB5 κάνουν νούμερα αλλά έχουν κόντρες μεταξύ τους

Άλλο ένα FAB5  ολοκληρώθηκε στο prime time και ένα μεγάλο ερωτηματικό μας έμεινε. Πόσο δεμένη είναι τελικά αυτή η παρέα; Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής; Τα νούμερα τους δικαιώνουν αλλά αισθητικά κάτι λείπει για τη φήμη και το χιούμορ που έχουν όλοι τους.

"Θύμα" της παρέας χθες το βράδυ ο Γιάννης Μπαρμπίτσας ο οποίος ήθελε να κάνει την γυναίκα που αγαπά να πει "ναι" στην πρόταση γάμου που σκόπευε να της κάνει. Οι FAB ξεκίνησαν τα σχέδιά τους, να φύγει η τρίχα, να φύγουν τα κακού γούστου ρούχα, να φύγει το συνονθύλευμα επίπλων στο σπίτι του

ώστε να έχει την κατάλληλη ατμόσφαιρα αλλά και να του ανεβάσουν την χαμηλή του αυτοεκτίμηση. Υπήρχε χιούμορ, καλά γυρίσματα αλλά δεν υπάρχει ρόλος και κάποιος να μπορεί να είναι το πρώτο βιολί.

Τα νούμερα μπορεί να είναι σταθερά και στο δεύτερο επεισόδιο στο 25-27% αλλά δε φαίνεται να πείθουν. Σαμαράς και Ψινάκης έχουν καθαρά αρχηγικές τάσεις και ο Ηλίας δε μπορεί να φανεί παραπάνω. Ο Λάκης Γαβαλάς δάκρυσε με τον παίχτη που έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του αλλά μόνο δάκρυα χαράς δεν ήταν αυτά μιας και του είχαν κάνει τα νεύρα τσατάλια οι υπόλοιποι συνεργάτες καθ όλη την διάρκεια του ωριαίου επεισοδίου. Σαφώς καλύτερη δομή και με καλύτερο μοντάζ ήταν το FAB5 αλλά δε σε κρατάει να μείνεις εκεί. Το τηλεκοντρόλ μας έπαιζε και με την Άννα Βίσση που ήταν ανεβασμένη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι επόμενες μεταμορφώσεις που έρχονται είναι έκπληξη μας είχε πει ο Τρύφωνας Σαμαράς και μάλλον κάτι ήξερε που έχει δει μονταρισμένα αρκετά από αυτά που έχουν γυριστεί. Η χημεία των πέντε θέλει ακόμη δουλειά και τηλεοπτικά δε μπορούμε να την καταλάβουμε όσο και αν αγαπημένοι παρακολουθούν όλη τους την προσπάθεια σε ένα πολύ όμορφο σαλονάκι σουίτας ξενοδοχείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα