Ο Karl Lagerfeld και η Sephora συναντιούνται για τα Χριστούγεννα

O Karl Lagerfeld έγινε ο «Σχεδιαστής της Χρονιάς» για τη Sephora και δημιούργησε μία σειρά με αξεσουάρ και προϊόντα μακιγιάζ με τη φιγούρα του.

Είναι η πρώτη φορά που ο Karl Lagerfeld φτιάχνει κάτι για τη Sephora. Πρόκειται για μία μίνι συλλογή σε περιορισμένη έκδοση για την περίοδο των γιορτών. Το χιούμορ υπάρχει παντού, σε κάθε αντικείμενο και η χαρακτηριστική του φιγούρα είναι το σήμα κατατεθέν

της σειράς.

Μία συσκευασία με μαύρο και χρυσό βερνίκι, μία παλέτα σκιών για τα βλέφαρα στις χαρακτηριστικές αποχρώσεις του τζιν, μαζί με το απαραίτητο μαύρο και χρυσό, έτσι ώστε να είναι δυνατοί όλοι οι σημαντικοί συνδυασμοί για μία γυναίκα με στυλ και νεσεσέρ για να τα μεταφέρετε παντού και να κρατατε το στυλ σας άψογο, το άρωμα του το Karleisdoscope και ένα κουκλάκι Karl.

Μέσα στη συλλογή υπάρχει και μία γυάλινη χιονισμένη σφαίρα πιο σικάτη από ποτέ, με τον Karl στο εσωτερικό ττης και χρυσαφένιες νιφάδες παντού. Ένα αντικείμενο-φετίχ για να διακοσμήσετε το μπουντουάρ σας και όχι μόνο.

Αυτή η συλλογή επιβεβαιώνει τις πεποιθήσεις του Karl Lagerfeld που υποστηρίζει ότι «Η μόδα δεν είναι ούτε ηθική, ούτε ανήθικη, υπάρχει για να ανεβάζει το ηθικό». Ανεβάστε το δικό σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα