Να ξαναγυρίσω στον πρώην που δεν θέλω για να ξεχαστώ ή σε αυτόν που με πληγώνει;

To Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Πριν λιγες μερες ειχα ξαναγραψει για εκεινον που ειχαμε 20 χρονια διαφορα! Τελικα χωρισαμε! Δικη του επιλογη επειδη τσακωθηκαμε αλλα πιστευε πως θα τρεξω πισω του! Αυτη τη φορα απλα ειπα οκ.. με κουρασε ολη αυτη η κατασταση! Με πιεζε πολυ! Δεν με αφηνε να βγαινω! Μονο να ειμαι

μαζι του! Σε καποια πραγματα μου εκανε καλο αυτη η σχεση και ημουν ευτυχισμενη τον περισσοτερο καιρο! Οταν ημουν σπιτι ηταν λες και ειχα καταθληψη ενω οταν ημουν μαζι του ημουν πολυ χαρουμενη! Και μονο που καθοταν διπλα μου! Η αληθεια ειναι πως τον θελω ακομα αλλα δεν παει αλλο! Εσβησα μεχρι και τον αριθμο του για να μην τον παρω τηλεφωνο και να τον ξεπερασω!! Μου λειπει πολυ ομως..
Ενας πρωην μου με θελει ακομα.. σκεφτηκα να βγω μαζι του και οτι γινει.. ισως τα ξαναβρουμε! Αλλα δεν τον θελω! Το μυαλο μου ειναι στον αλλο και αν τα φτιαξω με τον πρωην μου θα το κανω μονο κ μονο να ξεχαστω και ισως ειμαστε οπως παλια! Ποτε δεν ξερεις... Κολωνω μονο επειδη τον πρωην μου τον αγαπω (οχι ερωτικα.. αλλα ημασταν 3 χρονια μαζι ) και δεν θελω να του φερθω σκαρτα! Απ την αλλη δεν ξερω τι αλλο να κανω για να τον ξεπερασω! Οπου και να ειμαι φευγουν δακρυα απ τα ματια μου.. δεν μπορω να συγκρατιθω! Βγαινω για καφε και τον σκεφτομαι! Η παρεα μου μιλαει και εγω ειμαι αλλου.. Αυτος ειναι εγωιστης και δεν προκειται να μου πει οτι με θελει..
Λες να του πω να ειμαστε ξανα μαζι και να του πω να αλλαξουν καποια πραγματα ή να το αφησω γιατι δεν προκειται να αλλαξει..?

H απάντηση του Queen.gr

Τα είχαμε ξαναπεί αλλά δυστυχώς δεν βάζεις μυαλό. Δεν αρκεί να τα λες πρέπει να τα πιστεύεις και να τα εφαρμόζεις. Χωρίσατε μεν αλλά κι αυτό από δική του επιλογή... Αν εκείνος δεν το έκανε θα συνέχιζες να καταπιέζεσαι; Προφανώς και ναι. Ο τρόπος που περιγράφεις τα πράγματα δείχνει ότι μαλλον είσαι εξαρτημένη από τις σχέσεις σου. Χρειάζεσαι να έχεις κάποιον δίπλα σου, όποιος κι αν είναι αυτός, όπως κι αν σου φέρεται, υπό όποιες συνθηκες προκειμένου να είσαι «πλήρης».

Δεν πάει έτσι. Δεν γυρνάμε στον πρώην ψάχνοντας δεκανίκι. Κάποια στιγμή πρέπει να τα βάλεις σε τάξη στο μυαλό σου και να τα βρεις με σένα. Πλήρεις είμαστε πρώτα μόνοι μας και κατόπιν προσπαθούμε να τα βρούμε με κάποιον άλλον. Σου λείπει, ναι. Η δύναμη της συνήθειας, η ανάγκη, φυσικά δεν ακυρώνω και συναισθήματα που όντως θα υπάρχουν όμως μιλάμε τόσο καιρό για μία κατάσταση που δεν πάει φανερά άλλο.

Αν θες να συνεχίσεις να προβληματίζεσαι στη ζωή σου μείνε με δεδομένα άλλων. Από τη στιγμή που ξέρεις ότι δεν θέλεις τον πρώην σου το ότι σκέφτεσαι να γυρίσεις και μόνο είναι κάτι που πρέπει να αναλύσεις.. Γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί να βουλώνεις πρόχειρα τρύπες αντί να επισκευάζεις τη βλάβη; Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει κάποιος που εφαρμόζει την ίδια συμπεριφορά τόσα χρόνια στη ζωή του μετά από τις δικές σου υποχωρήσεις. Δεν μπορώ να σου επιβάλλω τη γνώμη μου... μεγάλη κοπέλα είσαι και ξέρεις πιο είναι το καλύτερο για σένα.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα