Αντιγράψτε το look: Tο μακιγιάζ της Tilda Swinton

Στα εγκαίνια της έκθεσης "David Bowie is" στο Μουσείο V&A

Η makeup artist του οίκου Chanel, Lesley Chilkes, επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Tilda Swinton και μίλησε στο site της αγγλικής Vogue για το πώς το δημιούργησε.

«Η Tilda θέλει απλό μακιγιάζ, μερικές φορές με λίγη έμφαση στα χείλη. Δεν της αρέσει να φοράει μάσκαρα και είναι τόσο ανοιχτόχρωμη

που ακόμα και μια μικρή ποσότητα μακιγιάζ μπορεί να δείξει βαριά πάνω της, ειδικά στα μάτια. Δουλεύω εδώ και αρκετά χρόνια μαζί της και έτσι ξέρω τι της αρέσει και αποφασίζουμε μαζί αν θα βάλουμε χρώμα στα χείλη ή στα μάγουλα, ανάλογα με το τι φοράει και το event όπου θα παρευρεθεί.

Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ, φόρεσε ένα outfit του Haider Ackermann σε τόνους του καφέ και του χρυσού. Ο σχεδιαστής ήταν μαζί μας όταν ετοιμαζόταν η Tilda και πρότεινε ένα ελαφρύ ροζ της καραμέλας στα χείλη, που θα έδενε τέλεια με τη δημιουργία του (η Leslie Chilkes επέλεξε το Chanel Rouge Allure, Extatique). Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα χρησιμοποιήσει τέτοιο ροζ στο μακιγιάζ της, αλλά τελικά ήταν πολύ ομορφο και της έδωσε ένα look που ήταν φρέσκο, καθαρό αλλά με ένα twist».

Το μυστικό της makeup artist για αυτό το αιθέριο μακιγιάζ; «Έβαλα βαζελίνη στις άκρες των βλεφαρίδων που κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα και να λάμπουν», είπε. «Γέμισα τα φρύδια της με το μολύβι Chanel Sculpting eyebrow pencil και άπλωσα την πούδρα Chanel Illuminating powder στα βλέφαρα και τα ζυγωματικά της. Στη συνέχεια χρησιμοποίησα το ρουζ Chanel Powder Blush Rose Petale στα μάγουλα κάνοντας πολύ καλό blending ώστε απλά να μείνιε μια ιδέα ροζ στην επιδερμίδα της».

Keywords
Τυχαία Θέματα