Μου αρέσει ένα παιδί στη σχολή, αλλά είναι πολύ ντροπαλό, ούτε καν με κοιτάει. Τι να κάνω;

Γεια σας...

Είμαι 18 χρονών και μου αρέσει ένα παιδί από τη σχολή που σπουδάζω. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμένα. Αυτός δεν με κοιτάει, ούτε μου μιλάει. Από συζητήσεις που έχω κάνει με κοινούς γνωστούς μου έχουν πει ότι είναι πολύ ντροπαλός και δύσκολα θα κάνει αυτός το πρώτο βήμα!
Τον κοιτάζω έντονα όταν βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο και νομίζω πως κάτι έχει αρχίσει να καταλαβαίνει αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη..
Τι πρέπει να κάνω για να του τραβήξω την προσοχή και να είμαι σίγουρη ότι το έχει πάρει το μήνυμα;

Αγαπητή

φίλη,

Είσαι 18 χρονών και θα έπρεπε να στο φέρω το όλο θέμα λάου-λάου (χαλαρά δηλαδή). Αλλά και έτσι να στο πω, δεν θα αλλάξει κάτι. Για αυτό μάλλον θα πρέπει να πάρεις πιο δραστικά μέτρα.

Γιατί και το μήνυμα να πάρει, μην περιμένεις να... απαντήσει τόσο εύκολα. Από την ώρα που σου έχουν πει ότι είναι πολύ ντροπαλός και δεν κάνει το πρώτο βήμα, τι περιμένεις εσύ; Να ξυπνήσει ένα πρωί και να την έχει δει superhero; Χλωμό το βλέπω -μόνο σε ταινίες γίνονται αυτά.

Ναι, ξέρω θα ήθελες να δείξει αυτός πρώτος το ενδιαφέρον του για σένα. Σε ανεβάζει όταν βλέπεις τον άλλον να σε διεκδικεί. Σε όλους μας αρέσει αυτό. Αλλά έλα να δεις που τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε (μάθημα ζωής, να το έχεις στο μυαλό σου και για το μέλλον).

Εγώ θα σου έλεγα να πας χύμα και να του μιλήσεις. Όχι να του την πέσεις, πρόσεξε. Απλά να κάνεις το πρώτο άνοιγμα στη μεταξύ σας σχέση, να σπάσεις τον πάγο. «Γεια, με λένε ΧΧΧ. Λέμε με τα παιδιά να πάμε για καφέ μετά το μάθημα. Δεν έρχεσαι παρέα;» ένα τέτοιο πράγμα.
Ίσως αν δει ότι υπάρχει ένας τρόπος επικοινωνίας, να κάνει τις ασκήσεις θάρρους που χρειάζεται και να απαντήσει στο μήνυμα.

Αλλά όσο συνεχίζεις να τον κοιτάζεις έντονα, για ένα τόσο ντροπαλό παιδί, νομίζω ότι τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Περισσότερο πνίγεται και παρακαλάει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί, παρά παίρνει το μήνυμα.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα