Μόνο στο Queen.gr οι λίστες με τα ονόματα του "Dancing with the Stars"

Απομένουν δύο εβδομάδες μέχρι να oλοκληρωθεί το σόου στον πάγο και ήδη οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 ετοιμάζουν το πρόγραμμα του σταθμού με το "Ελλάδα έχεις Tαλέντο" αλλά και το σόου χορού με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Η παραγωγή ξεκίνησε τα τηλέφωνα και οι celebrities από Δευτέρα αρχίζουν τις συζητήσεις.

Για πρώτη φορά αναφέρουμε σκέψεις και πρόσωπα που έπεσαν στο τραπέζι της πρώτης σύσκεψης και θα περάσουν από το γραφείο

παραγωγής του “Dancing with The Stars” για να διαπραγματευτούν την συμμετοχή τους που θα έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και αυτό το τονίζουμε γιατί στο σόου του πάγου αυτό είχε μείνει μετέωρο μέχρι και το δεύτερο live.

Κατερίνα Παπουτσάκη, Κάτια Ζυγούλη, Λάκης Γαβαλάς, Έλενα Παπαβασιλείου, Δούκισα Νομικού, Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Παπαδάκης, Σάββας Πούμπουρας, η νεαρή Λάουρα Νάργιες (κορίτσι του Θέμου), Όλγα Φαρμάκη, Άλεξ Κάλβος, Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι τα πρώτα δώδεκα  ονόματα που καταφέραμε να πληροφορηθούμε και σίγουρα θα μιλήσουν με τους ιθύνοντες το προσεχές διάστημα.

Οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές ειδικά μετά την μέτρια πορεία όσο αφορά την τηλεθέαση του σόου με τα παγοπέδιλα. Μια ιδιαίτερα ακριβή παραγωγή που δεν έφερε υα λεφτά της αν θέλουμε να πούμε την αλήθεια. Η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Γιάννης Λάτσιος και ο Αλέξης Κωστάλας θα είναι και πάλι στην θέση τους και το τρίτο πρόσωπο της επιτροπής ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει μιας και ο Αργύρης Αγγέλου που είχε δεχτεί κρούση αρνήθηκε. Η έκπληξη μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό το πρόσωπο μιας και ο Γιάννης Λάτσιος θέλει η ανανέωση του προϊόντος εκτός από τους επωνύμους που θα συμμετέχουν να έχει να κάνει και με την επιτροπή που παίζει καθοριστικό ρόλο. Μια γυναίκα θα καθίσει ανάμεσα στους δυο κυρίους και ακούγεται ότι στην σκέψη τουλάχιστον υπάρχει ένα πολύ μεγάλο όνομα από την μουσική σκηνή.

Μέχρις τις αρχές Φεβρουαρίου η δωδεκάδα ή δεκατετράδα -ανάλογα με το πόσες εβδομάδες θα μείνει στον αέρα το Dancing- θα έχει επιλέξει η παραγωγή τους παίχτες από τη μουσική, πολιτική, υποκριτική και αθλητική σκηνή και μια μικρή γεύση σας δώσαμε με τις προθέσεις του καναλιού που ήδη έχει αρχίσει διερευνητικές επαφές με πρόσωπα που το καθένα για διαφορετικό λόγο είναι στην πρώτη γραμμή επικαιρότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα