Μαρία Μπεκατώρου: Πως έχασε κιλά και η επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί

Σήμερα κάνει πρεμιέρα το Master Chef Junior και η γλυκύτατη παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου μίλησε με ειλικρίνεια για όλο αυτό το διάστημα που έκανε καθημερινά γυρίσματα.

Η Μαρία αναφέρθηκε αρχικά στο ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί: "Αυτό έχω στο μυαλό μου. Προτεραιότητά μου είναι να κάνω ένα παιδί. Είμαστε 12 χρόνια ζευγάρι και τέσσερα χρόνια παντρεμένοι και πιστεύω ότι

έχει έρθει η ώρα να κάνουμε ένα παιδί!"

Για την πρεμιέρα του "Junior Master Chef", τη συνεργασία με το Mega και τα κιλά που έχασε μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου στο δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά σε μια πολύ χαλαρή κουβέντα. Αποκάλυψε όλα όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο διάσημο παιχνίδι μαγειρικής. Μιλώντας για το βάρος που έχει χάσει, η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε πως είχε χάσει τα περιττά κιλά πριν αρχίσουν τα γυρίσματα. "Έτρεχα πολύ με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όταν είχε ξεκινήσει το "Just the 2 of Us" με τις πρόβες δεν καθόμουν καθόλου και τότε έχασα κάποια κιλά. Παλιότερα δεν είχα πολλά πράγματα να κάνω και ήμουν σπίτι-δουλειά. Όταν άλλαξε το πρόγραμμά μου, άλλαξε και ο μεταβολισμός μου. Όταν έχεις παραπάνω κιλά δεν το καταλαβαίνεις, αλλά τώρα που βλέπω παλαιότερα video λέω ότι πράγματι είχα παραπάνω βάρος", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Έχω αγωνία να δω πως βγήκε όλη αυτή η προσπάθεια που κάναμε. Να δω αν θα αρέσει στον κόσμο και ακόμη δεν πιστεύω ότι θα κάτσω στην τηλεόραση και θα με δω παρουσιάστρια του Mega", είπε και πρόσθεσε: "Είμαι περήφανη με αυτό που κατάφερα. Δεν ξέρω αν ακούγεται εγωιστικό, αλλά είμαι ευτυχισμένη. Πέρασα ένα καλοκαίρι με πολύ σημαντικούς επαγγελματίες και αυτό για μένα είναι εμπειρία ζωής. Αυτό που έζησα είναι καταξίωση και αυτό με κάνει να χαίρομαι διπλά. Μου ήρθε ξαφνικά, όμορφα και ισορροπημένα". Όσον αφορά την εμπειρία μέσα από το "Junior Master Chef" αποκάλυψε: "Περάσαμε πολύ όμορφα. Τα παιδιά μαγείρευαν πολύ ωραία. Ήξεραν και συνταγές gourmet και μαγειρικούς όρους που ούτε εγώ δεν ήξερα. Πιστεύω ότι είχαν κλίση σε αυτό που έκαναν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα