Λοιπόν, παιδιά; Τι νέα;

(με δικά τους λόγια)

*Στέφανος Κυριακίδης, καλός συνάδελφος μου: «Μα βάλανε την Λίτσα Πατέρα σε ένα μικρό γυάλινο, γραφειάκι»... ε! Θα είναι υπό κατασκευήν ο θρόνος!

*Γιάννης Πλούταρχος, καλός συνάδελφος του Αλ Μπάνο: «Θα είμαι εκεί, για μια συνέντευξη στον Τάφο Τρύσωνος...»... και για επιτήδειο και για επικήδειο μάλλον!

*Ζάχος Χατζηφωτίου, συνάδελφος του εαυτού του: «Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε: «ρε συ; Ζεις;». Στο Τάφο Τρύσωνος κι αυτός!

*Κατερίνα

Καινούργιου, συνάδελφος Μουτσινά: «Η εμφάνιση είναι σίγουρα διαβατήριο». Καλού κακού, κράτα και κάνα χαρτί μαζί σου για την έξοδο από τη χωρά, διότι μόνο με την εμφάνιση, στα σύνορα δε σε περνάνε!

*Μαρία Κορινθίου, συνάδελφος Μεριλ Στριπ: «Πολλοί με περιμένουν για τον ρόλο μου ως Εσμεράλντα, με το πιστόλι στην γωνία». Απαπα! Καλύτερη η ντομάτα στην πλατεία! Μη μας δολοφονήσουν και στο άνθος της ηλικίας μας, Μαρία μου!

*Γιώργος Λιάγκας, καλός συνάδελφος όλων μας: «Τάσο Θεοδώρου τι; Απλός δημοσιογράφος είσαι εσύ; Και τέτοιος θα μείνεις!»... sorry, ο κ. Λιάγκας δεν είναι συνάδελφος δικός μας. Διορθώνω: είναι συνάδελφος των χειρουργών εγκεφάλων!

*Γιώργος Θεοφάνους, συνάδελφος Φοίβου, αλλά και Μουρατίδη: «Όχι δε θα πήγαινα στο Mega. Δε δίνει λεφτά το Mega». Μόνο μη μας ζητήσουν και να τους δώσουμε τα κανάλια όπως πάει, για να δουλεύουμε!

*Γιώργος Θεοφάνους, συνάδελφος Μουρατίδη αλλά και Φοίβου: «Ο Αντ1 δίνει λεφτά. Ναι, εγώ πήρα λεφτά και τα δήλωσα». Μωρέ ας έπαιρνα και εγώ μεγάλε και όχι μόνο θα τα δήλωνα, αλλά θα τα τραγούδαγα σε άρια, κιόλας.

*Γρηγόρης Αρναούτογλου, συνάδελφος άλλων συναδέλφων του: «Θα δεις αλλιώς την Ελλάδα, μέσα απ τις εκπομπές μου». Μάλιστα! Θα ξυπνήσω και θα την δω Σαν Μαρίνο και αχρέωτη!

*Λετίτσια Κάστα, συνάδελφος μου καλλονή –σάμπως θα το μάθει!: «Δε θα με πείραζε ο σύντροφος μου να είναι γκέι». Μωρέ γκέι να ναι! Σύντροφος πως θα ναι;

Keywords
Τυχαία Θέματα