Λάμψη, περισσότερη, λάμψη...

Ο Γιώργος Θεοφάνους συμπαθεί τον Μουρατίδη και θεωρεί πως όλα όσα έχουν ειπωθεί ήταν χιούμορ!

Ο Σάκης Ρουβάς απέκτησε γιο και βοούν τα κανάλια πως η ομορφιά έχει διάδοχο και ότι είναι η ίδιο ο πατέρας του.

Οι λεπτομέρειες ανατριχιαστικά παραστατικές του τοκετού, της σχέσης Σάκη – Κάτια, της εννιάμηνης εγκυμοσύνης, σα και να τανε μπροστά όλοι οι δημοσιογράφοι, μη σου πω και τη στιγμή της σύλληψης.

Η νιόπαντρη Αλεξάνδρα Παλαιολόγου κάθε βράδυ βγαίνει και γλεντάει το γάμο της με τον σύζυγο της, πάντα ντυμένη υπέρκομψα, διότι της πάει ο ρόλος της νύφης.

Ο Μουτσινάς

έδωσε στην αφεντιά μου, βραβείο κακοντυμένης και τώρα θρηνούν στο Μιλάνο, στην Νέα Υόρκη και στο Παρίσι, πως θα δειγματίσουν τις κολεξιόν για το καλοκαίρι του 2012 χωρίς εμένα την πληγωμένη!

Η Δέσποινα Βανδή, πιο όμορφη από ποτέ, ήταν στην επίδειξη μόδας του ευφαντάστου και ιδιαίτερα καλλιτεχνικού Βρετού Βρετάκου.

Η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε πως έχει βελτιώσει την εμφάνιση αλλά δεν έχει κάνει και υπερβολές και αυτό μας έλειπε σε μια τέτοια ηλικία, που η κιοτή λάμπει αφεαυτού της.

Όχι, όχι η Χατζηβασιλείου δεν έσπασε ξανά την σιωπή της, απαντώντας σε ερωτήσεις για τις πλαστικές που δεν έκανε.

Ο Τρυφώνας Σαμαράς θα παίξει και στο θέατρο.

 Η Μιμή Ντενίση θα συναντήσει επί σκηνής του Εθνικού Θεάτρου της Κύπρου, την Ολυμπία Δουκάκη, την επόμενη σεζόν.

Η ζωή λοιπόν συνεχίζεται, δίχως να κοιτάει τη δικιά μας μελαγχολία, μη σου πως, δίχως να κοιτάει καν εμάς, με το βλέμμα στραμμένο μόνο πάνω σ αυτά τα λαμπερά πρόσωπα με τα άψογα χαμόγελα και τις τέλειες κατατομές.

Keywords
Τυχαία Θέματα