David Beckham, o άσος του στυλ

Ο David Beckham είναι επιτυχημένος... ακόμα και στο στυλ του.

Δε χρειάζεται πολλά λόγια για τον David Bechkam. Απόλυτο είδωλο της γενιάς του για εκατομμύριους φανς του ποδοσφαίρου, για άπειρες γυναίκες που λιώνουν για τα μάτια του, για όλους τους ανθρώπους της μόδας που αναζητούν ένα κομμάτι του. Ο David Beckham

είναι κούκλος, πάμπλουτος, φοβερός επιχειρηματίας, εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Γι' αυτό και δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι βάζει γκολ και στο στυλ του.

Το look του David Beckham είναι πάντα στην τρίχα. Φαίνεται πως δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο ντύσιμό του και δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται εδώ και χρόνια σύμβολο του ανδρικού στυλ. Για τις βραδινές του εμφανίσεις επιλέγει ακριβά κοστούμια μεγάλων οίκων στις αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου, πάντα με ανάλογη γραβάτα ή παπιγιόν. Για τις πιο casual εμφανίσεις του συνήθως ντύνεται με τζιν παντελόνι, t-shirt ή καρό πουκάμισο και κάποιο jacket ή πουλόβερ που συνηθίζει να δένει στον ώμο ή στη μέση του. Τα αξεσουάρ φαίνεται πως έχουν τεράστια σημασία για τον ίδιο, μιας και πάντα εμφανίζεται με γυαλιά ηλίου, σκουφάκια, ακριβές τσάντες, ρολόγια και παπούτσια με διάσημες υπογραφές. Ο Beckham εκπροσωπεί το απόλυτο στυλ του metrosexual και αυτό αντικατοπρίζεται στην απίστευτη, πάντα in fashion γκαρνταρόμπα του.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα