Κάντε fitness δώρα στους αγαπημένους σας

Όλοι αγαπάνε τα δώρα, ακόμα περισσότεροι όμως αγαπάνε τα δώρα που τους φτιάχνουν την εμφάνιση.

Τα Χριστούγεννα μπορεί να πέρασαν , η Πρωτοχρονιά όμως βρίσκεται ακόμα μπροστά μας και το κλίμα των γιορτών αργεί να φύγει, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να δώσουμε στους αγαπημένους μας ανθρώπους όσα δώρα δεν προλάβαμε να τους δώσουμε τις προηγούμενες μέρες.

Αντί όμως να αρχίσετε να σκέφτεστε ρούχα, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, γιατί δεν σκέφτεστε να τους κάνετε ένα δώρο που θα έχει ως ιδέα το fitness και την άσκηση, όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά; Τα δώρα που σχετίζονται με το fitness και την ευεξία είναι διασκεδαστικά, μοναδικά και ένας σπουδαίος τρόπος να ενθαρρύνετε με τρόπο κάποιον να ξεκινήσει να γυμνάζεται. Σκεφτείτε μόνο πως δεν θα του κάνετε ένα δώρο που θα φορέσει μερικές φορές και μετά θα πετάξει σε μαι ντουλάπα ή ένα δώρο που θα στολίζει το σπίτι του και τίποτα παραπάνω, αλλά ένα δώρο που θα του αλλάξει σταδιακά τη ζωή προς το καλύτερο.

Παρακάτω σας δίνουμε 5 από τις καλύτερες ιδέες για fitness δώρα που μπορείτε να κάνετε αυτές τις γιορτές.

1. Παιχνίδια εξάσκησης του μυαλού: Ο κύβος του Ρούμπικ, το Addictaball και άλλα παιχνίδια που εστιάζουν στην διανοητική ικανότητα και όχι στη φυσική κατάσταση είναι εξαιρετικά χριστουγεννιάτικα δώρα. Το Addictaball για παράδειγμα είναι ένας 3D λαβύρινθος κλεισμένος μέσα σε μια μπάλα και όπως υποδηλώνει το όνομά του είναι πολύ εθιστικό αλλά και αρκετά δύσκολο.

2. Ελλειπτικό μηχάνημα: Τα ελλειπτικά μηχανήματα άσκησης όπως το στατικό ποδήλατο ή ο διάδρομος είναι ένα τέλειο δώρο για κάποιον που ναι μεν θέλει να ξεκινήσει γυμναστική αλλά δεν θέλει να αφήσει την άνεση του σπιτιού του. Το ακόμα καλύτερο χαρακτηριστικό τους, κυρίως για εσάς, είναι πως οι τιμές των μηχανημάτων αυτών έχουν πέσει αισθητά τα τελευταία χρόνια και πλέον μπορείτε να αγοράσετε ένα αρκετά καλό ελλειπτικό μηχάνημα με λίγο παραπάνω από 100 ευρώ.

3. DVD με μαθήματα Zumba: Το Ζumba είναι η πιο hot μέθοδος άσκησης στον κόσμο αυτή την περίοδο και μπορείτε να βρείτε πολλά δώρα που σχετίζονται με αυτό. Έτσι, αν ξέρετε κάποιον που αγαπά τον χορό, πάρτε του για δώρο ένα DVD με μαθήματα Zumba. Θα το διασκεδάσει όσο τίποτα και κάθε φορά θα καίει 600 θερμίδες την ώρα. Δεν το λες κακό δώρο.

4. Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια: Ακόμα κι αν το άτομο για το οποίο τα παίρνετε δεν λέει να αποφασίσει να ξεκινήσει γυμναστική και όλο το αναβάλει, παίρνοντάς του για δώρο ένα καλό ζευγάρι αθλητικά όχι μόνο θα τον ευχαριστήσετε αλλά θα τον χτυπήσετε και στο φιλότιμο.

5. Μια συνδρομή γυμναστηρίου: Διαλέξτε μια απλή συνδρομή σε ένα καλό γυμναστήριο, από 50 μέχρι 70 ευρώ το μήνα, και κάντε τη δώρο σε κάποιον δικό σας που χρειάζεται λίγη γυμναστική στη ζωή του. Φροντίστε το γυμναστήριο να είναι σχετικά κοντά στο σπίτι του ή στη δουλειά του ώστε να μην βρει, πάλι, δικαιολογία να το αποφύγει.

Keywords