Οι τάσεις στο μακιγιάζ των ματιών

00:13 29/12/2011 - Πηγή: Myself

-Η φετινή πασαρέλα του Matthew Williamson επιτάσσει σκιές ματιών σε μπρονζέ τόνους τόσο στο άνω όσο και στο κάτω βλέφαρο. Εδώ, οι βλεφαρίδες δεν τονίζονται καθόλου ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο βαρύ. 

-Το smoky eyes με μαύρες αποχρώσεις κυριαρχεί στα ντεφιλέ των μεγαλύτερων οίκων μόδας, όπως Moschino, Lanvin και Diane Von Furstenberg. Τα προϊόντα-σύμμαχοι για να το πετύχετε δεν είναι άλλα από τις μαύρες σκιές

και τα κατάλληλα πινέλα για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. 

-Οι οίκοι Valentino, Nina Ricci και Chloe ψηφίζουν το nude μακιγιάζ, δηλώνοντας φανατικοί οπαδοί του natural look. Συγκεκριμένα, οι ροδακινί, ροζ και μπεζ σκιές ματιών κυριαρχούν στις πασαρέλες τους!

-Σε ένα νεανικό παιχνίδι με τα χρώματα επιδόθηκαν οι οίκοι Christian Dior και Donna Karan, οι οποίοι επέλεξαν σκιές ματιών σε αποχρώσεις του πορτοκαλί, του μωβ και του μπλε για να τα φετινά ντεφιλέ τους. 

-Για εσάς που λατρεύετε το '30s και '60s look, οι προτάσεις των οίκων Dolce & Gabbana και Armani με το μαύρο eyeliner σε πιο... μοντέρνα εκδοχή, εντυπωσιάζει. 

 

μακιγιάζμάτιασκιέςβλέφαροομορφιάπρόσωποΚάντε focus στο βλέμμα υιοθετώντας τα designer trends των πιο hot ντεφιλέ του πλανήτη.Tipsyesnonono
Keywords
Τυχαία Θέματα