Ήμασταν μαζί και ερωτευμένοι και με χώρισε γιατι «δεν του άξιζα». Μείναμε φίλοι επειδή δεν ήταν καλά. Στους άλλους όμως έλεγε τα χειρότερα για μένα. Ακόμα τον θέλω, τι να κάνω;

18:31 1/2/2013 - Πηγή: Queen.gr

Dr. Love,

Η ιστορία που θα σου διηγηθώ κρατά πάνω από ένα χρόνο και θέλω τη γνώμη σου.. Πριν από περίπου ένα χρόνο γνώρισα ένα τύπο που σπουδάζουμε παρέα.. είναι 25 και εγώ 21..είναι από τους πιο περίεργους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ.. τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του.. παρόλα αυτά εμένα στην αρχή με άφηνε αδιάφορη.. ώσπου άρχισα να τον συναντώ τυχαία στο δρόμο πολλές φορές.. και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε.. σε μένα έδειχνε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.. ο κλειστός και πονεμένος άνθρωπος που κάνει οτι κάνει για να προστατεύεται.. σιγά

σιγά ξεκίνησε η σχέση μας.. μου μιλούσε ώρες ολόκληρες για εκείνον.. άρχισα να τον ερωτέυομαι.. τόσο πολύ.. και εκείνος το ίδιο μου έλεγε.. η φράση του ήταν 'τι θα έκανα αν δεν είχα και σένα', και μετά χανόταν στις σκέψεις του..

μετα από 3 μήνες προχωρήσαμε. με κρατούσε τόσο σφιχτά.. μου έδειχνε τον κόσμο του κάθε λεπτό.. ωσπου μια μέρα ξαφνικά μου στέλνει μήνυμα και μου λέει 'σκέφτομαι πόσο καλό κορίτσι είσαι και εγώ ένας μαλ**ας, θέλω να χωρίσουμε῾. και εξαφανίστηκε έτσι απλά.. όταν τον είδα και τον έπιασα να του μιλήσω τα μάτια του ήταν βουρκωμένα είπε δυο λέξεις και έφυγε.. δεν κάθησε να μου δώσει μια εξήγηση παρα μόνο έκανε οτι μπορούσε για να με κάνει να τον μισήσω..

πέρασε το καλοκαίρι.. και τον πέτυχα τυχαία ξανά στο σημείο που πάντα τον έβλεπα.. τότε του μίλησα ξανά.. τον ρώτησα γιατι να μου συμπεριφερθεί έτσι.. ζήτησε συγνώμη. είπε πως έπρεπε να είναι αυτή η συμπεριφορά του για να ξεκολλήσω.. είπε πως ποτέ δεν κατάφερε να κάνει μια σχέση σωστή. πως δεν τα πάει καλά με τους ανθρώπους και πως είμαι ένας άγγελος που αν έμενε μαζί μου θα μου μαύριζε τη ψυχή.. μετά άρχισε να λέει οτι είναι άρρωστος και έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.. τότε έχασα τον κόσμο.. κατάλαβα πόσο τον αγαπώ και ήμουν έτοιμη να κάνω τα πάντα.. μου ζήτησε να είμαστε φίλοι τη συγκεκριμένη περίοδο.. με πονούσε αλλά το έκανα.. βγαίναμε με κοινή παρέα. μου έλεγε από μόνος του να βγούμε..

ωσπου στα αφτιά μου άρχισαν να φτάνουν λόγια που έλεγε για μένα.. σε άλλους έλεγε πως είμαι η κολλημένη που τον κυνηγά και πως είπε οτι είναι άρρωστος για να ξεκολλήσω.. σε άλλους πως με λυπάται.. και σε άτομα που δεν ξέρει οτι μιλάω έλεγε τα καλύτερα.. πως αυτός φταίει και ειμαι ένας άγγελος που του έκανε κακό και άλλα τέτοια.. τότε σταμάτησα απότομα να του μιλάω.. άρχισα να κάνω πως δεν υπάρχει.. και τον πείραζε γιατί αντιδρούσε έντονα.. έκοψα κάθε επαφή γιατί έμαθα πως είναι μπλεγμένος σε πολλά και τον απειλούν.. ανακάλυψα πολλά άσχημα που δεν το περίμενα ποτέ να δω.. και τους κινδύνους που θα μπορούσα να είχα πέσει.. δεν θέλω να πω δημόσια τι βρήκα αλλά ο νοών νοείτω.. με κοιτά έντονα.. έρχεται κάθεται δίπλα μου. και γενικά κάνει οτι μπορεί να μου τραβήξει τη προσοχή..

γιατί; τον άφησα ήσυχο.. τι με βασανίζεις αφού λέει πως με βλέπει φιλικά γιατί παίζει με το μυαλό μου έτσι;; έχω χάσει τον εαυτό μου.. υποφέρω μέρα νύχτα.. έπεσα σε κατάθλιψη από τη στεναχώρια μου.. και δεν σταματά.. δεν έκανα κάτι κακό.. αν είναι αμαρτία οτι τον αγάπησα τόσο πολύ τι να πω; έτσι έμαθα να κάνω.. να αγαπώ χωρίς αντάλλαγμα και ας ακούγεται χαζό.. το χειρότερο είναι πως τον συγχωρώ.. τι να κάνω; πως να το χειριστώ; να του πω όλα όσα ξέρω; τον φοβάμαι.. δεν ξέρω πως θα αντιδράσει αν μάθει οτι γνωρίζω όλη την αλήθεια για τη ζωή του. να σιωπήσω και να τα υπομείνω όλα; Τι; για πόσο να υποφέρω πια; δεν μου αξίζει.

Αγαπητή φίλη,

Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί, αλλά μερικές φορές εσείς οι γυναίκες με τρομάζετε με τη λογική σας. Ξέρεις, αυτή τη λογική που δεν έχει καμία... λογική. Μάλλον για αυτό θα πρέπει να σταματήσω να αναρωτιέμαι πώς τόσες κοπέλες την έχουν πατήσει με τόσους βλάκες άντρες. Δεν έχει λογική...

Έτσι όπως μου τα λες, έκανε «μπαμ» από την αρχή ότι το τυπάκι ήταν τόσο δήθεν – ξέρεις αυτό το ψαγμένο, κλειστό στυλ, για το οποίο πετάτε τη σκούφια σας (ναι, όλοι το ξέρουν ότι πιάνει). Και μου κάνει εντύπωση που δεν το κατάλαβες. Αλλά θα μου πεις ότι ο έρωτας είναι τυφλός και έχεις τα δίκια σου. Όμως τώρα που βρήκες το φως σου, άντε να δούμε τι θα κάνεις.

Ξέκοψε. Τόσο απλό. Τι δεν καταλαβαίνεις; Αν σε ενοχλήσει, χώσε και ένα μπινελίκι! Τι φοβάσαι δηλαδή; Ή είσαι τόσο ερωτευμένη ακόμα, που δεν θέλεις να τον χάσεις; Δηλαδή τι να χάσεις; Σου αρέσει να είσαι με κάποιον που βγαίνει αριστερά και δεξιά και λέει ότι είσαι τρελή και τον κυνηγάς και σου λέει ψέματα ότι είναι άρρωστος; Πιστεύω πως όχι, άρα κόψε μαχαίρι την όλη κατάσταση.
Και όταν λέω κόψε, εννοώ και το να βγαίνετε με κοινές παρέες. Άλλωστε δεν περνάς καλά. Και δεν έχει κάποιο νόημα όλο αυτό που κάνεις στον εαυτό σου. Ταλαιπωρία κοπελιά, ταλαιπωρία ονομάζεται.

Το παιδί έχει πρόβλημα. Το παίζει τυπάκι και ψαγμένος, ενώ το μόνο που θέλει είναι να ρίχνει γκόμενες. Και θέλει να έχει όλο τον κόσμο στα πόδια του, γιατί νομίζει ότι μπορεί. Και για αυτό παίζει μαζί σου. Τόσο εύκολα.

Και όχι δεν είναι λάθος να αγαπάς – ούτε είναι λάθος να αγαπάς χωρίς ανταλλάγματα (ok, μερικές φορές αυτό είναι λάθος, αλλά δεν μας αφορά τώρα). Και λάθη κάνουμε όλοι. Η ουσία είναι πως μόλις ανακαλύψεις το λάθος σου, να το αντιμετωπίσεις και να το τελειώνεις. Αν το συνεχίζεις τότε έχεις πρόβλημα.

ΥΓ. Όχι, μην καθήσεις να του πεις τι έμαθες. Γράψε τον! Κι αν θέλεις άρχισε να λες στους άλλους πόσο κόπανος είναι. Αυτό του αξίζει!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα