Η Τζένη με τα βινιλ και η κακοποίηση ηλικιωμένων...

Ξημερώματα στη τηλεόραση. Οι διαφημίσεις είναι σχιζοειδείς όσο και οι διαθέσεις μας. Οι συμψηφισμοί, δηλαδή το «σου βάζω διαφήμιση παίξε και μένα» πάνε και έρχονται. Οι φιλανθρωπικοί σκοποί και τα κοινωνικά μηνύματα μπλέκουν με τα 090 των αισθησιακών καλλονών, με τα γαλλικά κολλητά μανικιούρ και τα μπικίνι, τις τρέσες και τις όλο υποσχέσεις υγρασίες.

Ο πάππους που τον κακoμεταχειρίζεται ο γιός, η γιαγιά που τη βαράνε κόρη και γαμπρός, τα παiδια με ειδικές δεξιότητες της Αγίας Ελεο;yσας, η ψωρίαση που δεν κολλιέται με άγγιγμα, οι ψυχικές ασθένειες που δεν πρέπει να είναι ταμπού, εναλλάσονται

μανιακά με την Καίτη που της άλλαξε τα φώτα ο ηλεκτρολόγος, την Τζένη με τον υδραυλικό που της έφτιαξε τις σωληνώσεις και τα τακάκια, ;h τις δυο φιλενάδες με τα βινίλ κορμάκια, που δεν φτιάξαν τίποτα οικιακό παρά μόνο σχέση μεταξύ τους!

Η θλίψη των καλογυρισμένων κοινωνικών μηνυμάτων συναντά την διαφήμιση light τσόντας ερωτισμού, σε ένα συναισθηματικό δικό μας καταιγισμό που οδηγεί τελικά στο να γελάσουμε απ την σχιζοειδή εικόνα. Ωρέ παιδιά στα κανάλια; Παίξτε σε ένα διάλειμμα όλα τα κοινωνικά και στο άλλο τα τσοντόβια.
Να μην αλλαλιάσουμε κι άλλο οι μαύρο θεατές...

Keywords
Τυχαία Θέματα