«Ενώ με χώρισε αυτός, κάθε φορά που βρίσκω κάποιον άντρα επιστρέφει και λέει πως με θέλει»

«Με χώρισε, χωρίς λόγο, και όποτε προσπαθώ να προχωρήσω με άλλον, εμφανίζεται»

Αγαπητέ Dr Love,

Ονομαζομαι Αλεξανδρα,ειμαι 19 χρονων και αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Πριν απο 2χρονια ειχα σχεση με ενα παιδι που μου αρεσε παρα πολυ. Δεν ειχα ξανακανει τοσο σοβαρη σχεση οσο με αυτον. Μετα απο 4μηνες με χωρισε αδιευκρινήστου λογου ενω περνουσαμε καλα. Προβληματα στην σχεση μας δεν ειχαμε ουτε μαλωναμε συχνα.

Ενω λοιπον χωρισαμε και αποφασισαμε να μεινουμε φιλοι

μετα απο ενα χρονο κανει κινηση και αρχισαμε να ξαναβλεπομαστε. Σχεση δεν ηθελε απλα ηθελε να περναμε καλα οπως ειμαστε. Εγω δεν το αντεχα αυτο. Ετσι αποφασισα να κανω σχεση με ενα παιδί σαν αυτον και το σταματησω με τον αλλον. 
Οταν ομως το εμαθε αρχισε να λεει οτι του λειπω και οτι με θελει ακομα. Τοτε αρχισαν και τα πρωτα προβληματα στην σχεση μου. Χωρισαμε λοιπον αλλα μολις το εμαθε αλλαξε την σταση του,παλι. Ετσι λοιπον αποφασισα να ξαναξεκινησω την ζωη μου με τον αλλον. Αλλα ειναι υπερβολικα γλυκος,μαλωνουμε συνεχεια και πλεον δεν μπορω να τον δω ερωτικα.
ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ! Εχει γινει κολλητος με την κολλητη μου με την οποια δεν μπορω να συζητησω πολλα πραγματα για τον πρωην μου.Τι να κανω?

Αγαπητή Αλεξάνδρα,

 ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τελικά με ποιον είσαι, με ποιόν έχεις χωρίσει. Ο λόγος σου δεν με βοηθάει, άρα θα πάρω την ελευθερία να υποθέσω.

Αν ισχύει, εν ολίγοις, πως καθε φορά που βρίσκεις κάποιον άντρα ο εν λόγω πρώην εμφανίζεται, ως εκ θαύματος, και σε...διεκδικεί (ενώ αυτός σε είχε διώξει) έχεις να κάνεις με πολύ προβληματικό τύπο άντρα. Αν και υποψιάζομαι πως πρόκειται για...αγόρι και όχι τόσο για άντρα, κρίνοντας και από τη δική σου ηλικία, γεγονός που ενίοτε ενισχύει την ανώριμη αυτή συμπεριφορά, χωρίς να σημαίνει πως μεγαλύτεροι σε ηλικία άντρες δεν κάνουν παρόμοιες αηδίες.

Γιατί περί βλακώδους συμπεριφοράς πρόκειται, εξώφθαλμα εγωιστικής και εγωπαθούς. Είναι το αρσενικό (και καλά) που αισθάνεται πως έχει βάλει το σημάδι του, τρομάρα του, σε κάθε θηλυκό που πήγε μαζί του και πως, αν γινόταν, δεν θα έπρεπε καμμιά γυναίκα να μπορεί να τον ξεπεράσει και να πάει με άλλον. Συχνό φαινόμενο, απλώς οι περισσότεροι καταπνίγουν την επιθυμία να γίνουν γραφικοί και να μπλεχτούν στη ζωή των γυναικών αυτών.

Διώξτον από τη ζωή σου. Δήλωσέ του το κατηγορηματικά, σταθερά και μην αλλάξεις την απόφασή σου αυτή ό,τι και να συμβεί. Συνέχισε τη ζωή σου χωρίς να κοιτάζεις πίσω, ειδικά σε καταστάσεις αρρωστες όπως η συγκεκριμένη. 

Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr 

Keywords
Αναζητήσεις
αννα μαρια λογοθετη χωρισε, χωρισε η αννα μαρια λογοθετη
Τυχαία Θέματα