Η τέχνη του «πολύχρωμου» πέπλου

15:02 1/4/2012 - Πηγή: Queen.gr

Φυσική αίσθηση στα χείλη σας, χωρίς τον καθρέφτη σας με τις it αποχρώσεις. 

Το ζητούμενο στα κραγιόν πλέον είναι να δίνουν χρώμα στα χείλη, χωρίς να στερούν ίχνος άνεσης. Όπως και να το κάνουμε οι νέες γυναίκες δεν θέλουν να φοράνε άλλο πια το κραγιόν της μητέρας τους, δεν θέλουν ένα απλό Lip Balm ούτε όμως ένα βαρύ κραγιόν μεγάλης κάλυψης. Με λίγα λόγια ατό που θέλουν, είναι μία ανάλαφρη αίσθηση, με απαλή υφή, εύκολη εφαρμογή και λαμπερές αποχρώσεις.

Αντίθετα με τα κλασσικά κραγιόν, η φόρμουλα των κραγιόν Caresse της L'Oréal Paris

είναι απαλαγμένη από titanium dioxide επιτρέποντας το πλούσιο χρώμα τους να αναδειχτεί και επίσης, στη δομή του εμπεριέχεται ένα ελαφρύ και λαμπερό έλαιο που συνδυάζεται με το micro-polymer για ελαφριά αίσθηση στα χείλη. Γι' αυτό είναι η απάντηση στις σημερινές απαιτήσεις.

Επίσης, κάθε στιγμή της ημέρας έχει τις δικές της απαιτήσεις. Έχει τα δικά της χρώματα γι' αυτό μία ευρεία γκάμα χρωμάτων είναι απαραίτητη ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει κάθε φορά. Κάποιες αποχρώσεις, φυσικά, ξεχωρίζουν και συγκαταλέγονται στις it. Στην γκάμα των Caresse υπάρχουν ανατρεπτικές, πολυτελείς και ανάλαφρες αποχρώσεις σε μια σειρά λαμπερών χρωμάτων από poppy brights σε milky pastels.

Οι it αποχρώσεις του Caresse από την color designer, Orrea Light είναι οι:

«No3 και Νο4, αποχρώσεις για το boudoir σας είναι ότι το little sexy black dress για την γκαρνταρόμπα σας, κόκκινες αποχρώσεις που προσφέρουν αίσθηση glamour από την πρώτη εφαρμογή .»«Νο 201. Οι παστέλ αποχρώσεις γεμίζουν λάμψη χωρίς lip gloss.»«Νο 203. Το πορτοκαλί συνήθως με φοβίζει. Αυτή την απόχρωση όμως την αγαπώ γιατί μπορείς να τη συνδυάσεις πολύ εύκολα και θα είναι το it color της χρονιάς.»
Keywords
Τυχαία Θέματα