Αντικείμενο πόθου για τα χείλη σας

11:56 1/4/2012 - Πηγή: Queen.gr

Το Rouge Caresse της L'Oréal Paris, αποτελεί μια μοναδικά, αισθησιακή και πολύχρωμη εμπειρία.

Η ένωση ενός πλούσιου πολυμερούς και του Jojoba butter δημιουργούν απαλή και αισθησιακή υφή που κάνει το Rouge Caresse της L'Oréal Paris, απόλυτα ελαφρύ και ταυτόχρονα πλούσιο. Η υφή του Caresse καλύπτει τα χείλη με ένα πλούσιο film

που επαναφέρει την άνεση και χαρίζει ομοιομορφία στην εφαρμογή. Αυτό το film που αναπτύσσεται προσφέρει αποτελεσματική προστασία ενάντια στη ξηρότητα και τα χείλη σας είναι προστατευμένα και ενυδατωμένα για 6 συνεχόμενες ώρες.

Το αποτέλεσμα είναι τα χείλη σας να είναι διαρκώς λεία και απαλά με όμορφα ζωντανά χρώματα. Σύγχρονες, πολυτελείς και ανάλαφρες αποχρώσεις σε μια σειρά φωτεινών χρωμάτων, poppy brights and milky pastels. Αποχρώσεις του ροζ, μπεζ και πορτοκαλί που είναι πάντα μέσα στη μόδα, λίγο... άτακτες, ή και απόλυτα εκλεπτυσμένες, ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας κάθε στιγμή.

Το σχήμα του είναι στρογγυλεμένο για βέλτιστη χρήση και απλή εφαρμογή ενώ η χρυσή του συσκευασία δίνει στο Rouge Caresse της L'Oréal Paris, μια σπάνια και εκλεπτυσμένη εμφάνιση και τελικά μετατρέπεται στο μυστικό που πρέπει οπωσδήποτε να μοιραστείτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα