Η Ρούλα Κορομηλά και τα βιβλία της

Σας έλεγα εχθές, βασιλοπούλες μου και δεν περίμενα να γίνει τόση αναπαραγωγή, αν και ξέρω πόσο αγαπημένη στο ευρύ κοινό είναι η Ρούλα, που εφηύρε τον όρο «παρουσιάστρια» και έδωσε τις αρχές για το πώς να λειτουργούν όλες τους, για το πρώτο της και έτοιμο έμμετρο βιβλίο με τις περιπέτειες ενός μικρού σύννεφου, του Νέφη Συννέφη.

Η Ρούλα λοιπόν έχει ετοιμάσει, αλλά ακόμα συμπληρώνει λεπτομέρειες σε άλλα δυο παιδικά βιβλία, με ήρωες απρόβλεπτους, αντικείμενα της καθημερινότητας και μικρά ζωάκια και έντομα. Τελειώνοντας

αργά απ τον Alpha, κάθε βράδυ την πιάνει το ξημέρωμα γιατί ετοιμάζει ένα πολύ ιδιαίτερο μυθιστόρημα, με βάση μνήμες και σημειώσεις απ' το παρελθόν, αλλά με καμία σκανδαλοθηρική η «αποκαλυπτική» διάθεση. Η ενασχόλησή της με το γράψιμο, δεν είναι αποτέλεσμα διάθεσης περιοδικής, αλλά κάτι που για μήνες ετοίμαζε, σχεδίαζε, μελετούσε και φυσικά έγραψε και έσκιζε. Το πάθος όμως που έχει ρίξει στις παιδικές της ιστορίες και στο μυθιστόρημά της, είναι αξιοθαύμαστο. Βιάζεται να τελειώσει η μέρα και να ασχοληθεί με αυτό που την ευχαριστεί ουσιαστικά. Ούτε τηλέφωνα δε σηκώνει πια, τις βραδινές ώρες. Οι ενδοιασμοί της να επικοινωνήσει τα γραπτά της, κάμφθηκαν από φίλους που διαβάζοντας τα, μόνο που δεν την απείλησαν για να τα εκδώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα