Φωτοβολταϊκά πλαίσια: νέα σειρά από την IBC Solar

12:35 27/3/2012 - Πηγή: Econews

Η IBC SOLAR παρουσιάζει μια καινούργια σειρά πλαισίων δικής της ετικέτας, τα IBC TX.

Έχοντας 30 χρόνια εμπειρίας στο εμπόριο και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων αποφάσισε να ενισχύσει τα προϊόντα δικής της ετικέτας με τα καινούργιά της πλαίσια κρυσταλλικού τύπου.

Η σειρά IBC TX περιλαμβάνει πλαίσια μονοκρυσταλλικού τύπου ισχύος 255, 260 και 265 watt  – IBC

MonoSol 255 TX, 260 TX, 265 TX -  και πολυκρυσταλλικού τύπου ισχύος 240, 245 και 250 watt – IBC PolySol 240 TX, 245 TX, 250 TX – .

Τα πλαίσια κατασκευάζονται στο σύνολό τους στην Ευρώπη έχουν 10ετή εγγύηση, θετική ανοχή ισχύος (-0/+5 Wp) και είναι κατάλληλα για διασυνδεδεμένα συστήματα. Η IBC SOLAR προσφέρει 25ετή εγγύηση γραμμικής απόδοσης που εξασφαλίζει τουλάχιστον το 80% της αρχικής απόδοσης μετά από 25 χρόνια χρήσης.

Η σειρά IBC MonoSol TX εντυπωσιάζει όχι μόνο με το μαύρο πλαίσιο αλουμινίου της αλλά και με τη σύγχρονη τεχνολογία πλήρως τετραγωνισμένων κυψελών που εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση του πλαισίου.

Η αρχική υποβάθμιση που προκαλείται από τη ηλιακή ακτινοβολία (LID) και η οποία είναι τυπική για τα μονοκρυσταλλικά πλαίσια, έχει ήδη ληφθεί υπόψη στην πραγματική τιμή ισχύος.

Αυτό μεταφράζεται σε περισσότερο κέρδος για τους καταναλωτές. Τα πολυκρυσταλλικά πλαίσια της σειράς IBC PolySol TX έχουν στιβαρή κατασκευή για μεγάλη διάρκεια ζωής και υπόκεινται σε συνεχείς ελέγχους ποιότητας στο ιδιόκτητο εργαστήριο της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα