Η πρώτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στο Twitter

H εμφάνιση της Νίκης Κάρτσωνα στην εκπομπή της Ελένης το πρωί της Τρίτης έφερε και την έναρξη του λογαριασμού twitter της δημοφιλούς παρουσιάστριας.

Λίγο μετά το τέλος της μεσημεριανής εκπομπής, όλοι οι συνεργάτες πόζαραν στον φωτογραφικό φακό μαζί με την δική μας Νίκη Κάρτσωνα και βέβαια τα μηνύματα έπεφταν φωτιά απο τους followers της παρουσιάστριας. Ποιος θα το περίμενε λοιπόν... Η Ελένη Μενεγάκη

ξεκίνησε και τουιτάρει. Είναι άπειρες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει εκφράσει ότι δεν έχει καλή σχέση με την τεχνολογία. Τι να κάνουμε όμως που αλλάζουν τα πράγματα; Και η Ελένη θα χορέψει τον web χορό;  Το πρώτο tweet λοιπόν της Ελένης Μενεγάκη ήταν: "Κι όμως τα κατάφερα! Είμαι κι εγώ εδώ!"  Στη συνέχεια ανέβασε μια φωτογραφία της ομάδας, ενώ έγραψε ότι την επόμενη μέρα θα είναι στην "Ελένη" η Άννα Βίσση!

Το ίδιο έγραψε και η τραγουδίστρια στο twitter της! Τα νούμερα τηλεθέασης μέχρι στιγμής δικαιώνουν την απόφαση του καναλιού να αλλάξει ζώνη στην άλλωτε βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Με ποσοστά καθημερινά κοντά στο 17.5% στο γενικό μέσο όρο και με 22% στο νεανικό τερματίζει με πλήρη ανταγωνισμό στην πρώτη θέση και η ποιότητα στα θέματα που βγάζει είναι εμφανής. Ιατρικά θέματα, στήλες για άνδρες και γυναίκες, κους κους, συνεντεύξεις, αστρολογία, μαγειρική, καλεσμένοι αγαπημένοι αποτελούν τον κορμό του τρίωρου καθημερινού ειδησεογραφικού πλέον μαγκαζίνο. " Ελένη" κάθε μεσημέρι στη 13.00 και φαίνεται οτι η Νίκη Κάρτσωνα της έφερε γούρι για να μπει για τα καλά μέσα στην τεχνολογία και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και απήχηση.  

Keywords
Τυχαία Θέματα