Η όμορφη γυμνάστρια της Ελένης Μενεγάκη σε ρόλο μοντέλου στην Αμερική

10:41 6/2/2012 - Πηγή: Queen.gr

Την έχουμε δει πολλές φορές να είναι στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη. Η σέξι εμφάνισή της είναι ένα χαρακτηριστικό που έκανε κάποιους να της προτείνουν και να γίνει έστω μια φορά μοντέλο σε επίδειξη στην Νέα Υόρκη την άνοιξη φορώντας αθλητικά ρούχα. Η ίδια τι απάντησε;

Η Χριστίνα Πάζιου δέχτηκε πρόταση από τη Νέα Υόρκη και τον Μάιο θα βρεθεί πάνω σε πασαρέλα σε ρόλο μοντέλο, αυτή την φορά για λογαριασμό γνωστής αθλητικής εταιρίας. Θα εκπροσωπήσει την χώρα μας σε μια πολύ μεγάλη καμπάνια και αυτό δε το περίμενε αν και γνώριζε ότι κάθε χρόνο μεγάλες εταιρίες κάνουν καμπάνιες με φωτογραφίες και επιδείξεις.

«Δεν το περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνό μου για να πω την αλήθεια. Η τεχνική πάνω στην δουλειά μου, όπως μου ανέφεραν έδωσε το ερέθισμα να μου προτείνουν να βρεθώ σε αυτή την επίδειξη και με χαρά είπα αμέσως το ναι. Δεν είμαι μοντέλο αλλά θα εκπροσωπήσω την χώρα μου σε κάτι που κάνω με πολύ μεράκι και αγάπη» μας λέει η Χριστίνα.

Αφού πήρε το πτυχίο της, ξεκίνησε συνεργασία με τα πιο γνωστά γυμναστήρια της Αθήνας καθώς και κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις με ομάδες γυμναστικής. Φέτος την βλέπουμε μέσα από τις οθόνες μας στην Ελένη Μενεγάκη αλλά και στο μεσημεριανό μαγκαζίνο της Νικολέτας Ράλλη. Παράλληλα έκανε και κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο τομέα Physical & Health Education και πολλά σεμινάρια. Συμμετέχει σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια γυμναστικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και σε διδακτορική διατριβή με θέμα "η επίδραση της ψυχολογίας των αθλητών στις επιδόσεις τους" και αυτό είναι ένας παράγοντας που έδωσε την ευκαιρία στην σέξι γυμνάστρια να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και ως μοντέλο. Σήμερα που αριθμός των δραστηριοτήτων της έχει αυξηθεί υπερβολικά, συνεχίζει πιο πολύ από ποτέ, να νιώθει έντονα την ανάγκη δημιουργίας για νέους τρόπους  εκγύμνασης  που θα εμπνέουν και θα προσελκύουν όλο και περισσότερο κόσμο στο μαγικό κόσμο της γυμναστικής.

Στόχος της είναι να βάλει το λιθαράκι της έτσι ώστε κάποια στιγμή όλος ο κόσμος, ανεξαρτήτου ηλικίας, να αντιλαμβάνεται τη γυμναστική ως τρόπο ζωής και ως αναγκαίο μέσο που θα τον βοηθήσει σωματικά και πνευματικά να παλέψει και να κατακτήσει τα όνειρά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα