Η Εύρηκα υποδέχεται την άνοιξη και μας βοηθά να ανανεωθούμε με ένα κλικ!

Με υπέροχες προσφορές και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι!

Η άνοιξη είναι η εποχή που η φύση ξαναγεννιέται και η διάθεσή μας φτιάχνει. Ο ήλιος, τα λουλούδια και φυσικά τα ζωντανά χρώματα στη φύση και τα ρούχα μας, είναι κάποιοι από τους λόγους που αισθανόμαστε χαρά και ευεξία! Γι' αυτό και για ακόμη μία χρονιά η Εύρηκα καλωσορίζει την ομορφότερη εποχή με τον καλύτερο τρόπο για όλους μας. Σε κάθε ράφι με μία προσφορά

γιορτή: 1+1 ΔΩΡΟ για όλα τα προϊόντα φροντίδας και περιποίησης ρούχων. Και στο Facebook με ένα παιχνίδι μνήμης που χαρίζει super δώρα: μία ολοκληρωμένη σειρά από προϊόντα φροντίδας και καθαριότητας Εύρηκα και μία δωροεπιταγή αξίας 300€ για να ανανεώσετε το ανοιξιάτικο στιλ σας!

Πρόκειται για ένα απλό, χαλαρωτικό παιχνίδι που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το μυαλό σας και να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να θυμηθείτε το άρωμα των ρούχων όταν πλένουμε με Μασσαλίας, τα έντονα χρώματα όταν πλένουμε με Βright και το αστραφτερό λευκό πουκάμισο όταν πλένουμε με Classic. Θα σας φανεί παιχνιδάκι λοιπόν να βρείτε τα ζευγάρια, να περάσετε τις πίστες και να μπείτε και στις κληρώσεις! Τι περιμένετε λοιπόν; Η άνοιξη έφτασε και η ανανέωση είναι ένα κλικ μακριά!

Keywords
Τυχαία Θέματα