Η επόμενη επανάσταση στην ομορφιά

Το Fotoshop by Adobé είναι το πιο σίγουρο προϊόν ομορφιάς.

Το Fotoshop by Adobé είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Jesse Rosten και διακωμωδεί θα λέγαμε τα προϊόντα ομορφιάς. Συστήνεται ως η «επόμενη επανάσταση στην ομορφιά» και εξηγεί ότι είναι το προϊόν που υπόσχεται πιο γεμάτα χείλη, λευκότερα δόντια, λαμπερά μάτια και γεμάτες, γυριστές βλεφαρίδες που δεν τελειώνουν ποτέ!

Και δε σταματάει σε αυτά. Από το να σβήσει κάποιες ατέλειες όπως σπυράκια ή λεκέδες με το «pro-pixel intensifying fauxtanical hydro-jargon microbead extract», μέχρι να αλλάξει το χρώμα και το σχήμα των

μαλλιών ή ακόμη και τη φυλή που ανήκετε, αλλά και να «μαζέψει» το σώμα δίνοντας σας τέλειους γλουτούς, κοιλιά και ατελείωτα πόδια.

Όπως καταλαβαίνουμε δεν πρόκειται για πραγματικό προϊόν ομορφιάς, αλλά αναφέρεται στο γνωστό πρόγραμμα που διορθώνει ηλεκτρονικά τις φωτογραφίες, το γνωστό Photoshop. Και είναι λογικό να γελάσετε όταν το παρακολουθήσετε, αλλά αναρωτηθείτε ταυτόχρονα λιγάκι αν όσα βλέπουμε στις διαφημίσεις είναι αληθινά και κατά πόσο οι προσδοκίες μας από τα προϊόντα ομορφιάς είναι ρεαλιστικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα