Η επίθεση του Γιώργου Λιάγκα στη Δούκισσα Νομικού

Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη ήταν χθες το βράδυ η Δούκισσα Νομικού και όπως ήταν αναμενόμενο, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για όλα όσα ακούστηκαν μετά την sexy της εμφάνιση στα Madwalk.

H αποκαλυπτική της εμφάνιση στα βραβεία Madwalk

σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και στο «ΟΛΑ» έδωσε εξηγήσεις το όμορφο μοντέλο/παρουσιάστρια. «Φαντάστηκα ότι θα το ψιλοσχολιάζανε, αλλά δεν περίμενα τέτοια υπερανάλυση για ένα ρούχο πάνω σε μια επίδειξη μόδας που είχε διάρκεια ούτε ένα λεπτό! Δεν χρειάζεται να δώσω περαιτέρω συνέχεια, ξέρουν αυτοί που τα είπαν.» δήλωσε κάπως αμήχανη η Δούκισσα.

Αυτά λοιπόν άκουσε ο Γιώργος Λιάγκας και στην πρωινή του εκπομπή  δεν άφησε ασχολίαστα όλα αυτά: «Δεν καταλαβαίνω τη δικαιολογία ότι ήταν μισό λεπτό στην πασαρέλα. Δηλαδή αν ήταν ενάμιση λεπτό ή δέκα λεπτά; Γιατί τρόμαξε; Όταν κάνεις μια επιλογή υψηλού ρίσκου θα υποστείς και μια κριτική. Δεν την βρίσαμε κιόλας! Είπαμε ότι ήταν κάτι που μας ξάφνιασε. Σιγά! Και ασχολούμαστε και μαζί της. Αν ήταν σε αμερικανικό κολέγιο θα ήταν η βασίλισσα της βραδιάς. Εγώ δεν θέλω να την δω γυμνή»!

Μια νέα κόντρα φαίνεται να ανοίγει και αναμένουμε την αντίδραση του χαμηλών τόνων κοριτσιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα