Δερματολογικές λύσεις με βάση τους την Ιατρική Σχολή του Harvard

Αντιμετωπίστε τα σοβαρά προβλήματα της επιδερμίδας με την αντίστοιχη σοβαρότητα, με τη βοήθεια της KIehl's.

Προβλήματα όπως οι ρυτίδες, η θαμπή όψη, η έλλειψη σφριγηλότητας, η υπέρχρωση, οι ερεθισμοί, η ευαισθησία και η υφή της επιδερμίδας είναι καταστάσεις που θέλουν την ανάλογη φροντίδα, η οποία πρέπει πάντα δραστική μεν αλλά παράλληλα απόλυτα ασφαλής. Γι' αυτό τα προϊόντα περιποίησης που επιλέγετε πρέπει να διέπονται από κάποιους κανόνες.

Η Kiehl's, με ιστορία 157 ετών στη φαρμακευτική, βασίζεται στην εκτενή επιστημονική της παράδοση και δημιουργεί δραστικά προϊόντα που περιλαμβάνονται

στη σειρά Kiehl's Dermatologist Solutions και αντιμετωπίζουν αντίστοιχες καταστάσεις. Για την ανάπτυξη και την αξιολόγηση τους, η Kiehl's συνεργάζεται με κορυφαίους δερματολόγους και επιστήμονες εξειδικευμένους στη δερματολογία.

Πριν από περίπου δέκα χρόνια, η Kiehl's ξεκίνησε μια ιστορική συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Harvard (HMS), υποστηρίζοντας μια μελέτη κυτταρικής βιολογίας που πραγματοποιήθηκε στο ινστιτούτο. Χάρη στη μακραίωνη επιστημονική παράδοση και τη δέσμευσή της απέναντι στις κοινότητες επιστημονικής και ιατρικής έρευνας, η Kiehl's έχει την τιμή να είναι σε θέση να υποστηρίξει το ζωτικό έργο μιας αφοσιωμένης ομάδας γιατρών και φοιτητών ιατρικής από το έγκριτο ακαδημαϊκό ινστιτούτο. Η Μεταδιδακτορική Υποτροφία της Kiehl's στην HMS θα υποστηρίξει τη δερματολογική έρευνα στο εργαστήριο του Δρ. Adrian Salic, Επίκουρου Καθηγητή Κυτταρικής Βιολογίας. Ο Δρ. Salic και η ομάδα του μελετούν τις κυτταρικές λειτουργίες και διερευνούν προληπτικές στρατηγικές για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων του καρκίνου του δέρματος.

Η σειρά Kiehl's Dermatologist Solutions είναι εμπνευσμένη από την επαναστατική έρευνα πρωτοπόρων δερματολόγων, όπως ο Δρ. Salic και τα μέλη της ομάδας του. Οι περισσότεροι από τους δερματολόγους της ομάδας έχουν δημοσιεύσει επιστημονικές μελέτες και έχουν πραγματοποιήσει εκτενή έρευνα στον κλάδο της δερματολογίας. Χάρη σε αυτή την ομάδα των εξειδικευμένων γιατρών, η Kiehl's Dermatologist Solutions αξιοποιεί τα πλέον πρόσφατα στοιχεία που αφορούν τη μελέτη του δέρματος και είναι μια σειρά δραστικών και παράλληλα απόλυτα ασφαλών προϊόντων που αντιμετωπίζουν τα σοβαρά προβλήματα της επιδερμίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα