Η αυτοπεποίθηση στα τάρταρα κάθε φορά που βλέπω την κοιλίτσα μου!

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....Ο ΛΟΓΟΣ....ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΠΕΠΙΘΗΣΗ....ΕΧΩ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ...ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011) ΗΜΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΗΜΟΥΝ 2-3 ΚΙΛΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΑΥΤΟΠΕΠΙΘΗΣΗ....ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΕ...ΝΙΩΘΩ

ΑΒΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ...ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΜΕ ΟΛΑ...ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΓΤ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΛΕΩ "ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΩ" ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΙΣΩΣ...ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ.ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΙΘΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΟΜΟΡΦΑ?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΚΕΙ....Κ Ι ΤΟ ΤΕΥΤΑΙΟ ΕΙΜΑΙ 1.62 ΥΨΟΣ ΜΕ 62 ΚΙΛΑ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΙΘΗΣΗ!!!!! :)

Η απάντηση του Queen.gr

Κατ' αρχάς φίλη μας, να σου πω πως κανείς δεν είναι τέλειος. Δεν το βρίσκω τόσο λογικό να κολάς τόσο πολύ με τις λεπτομέρειες. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και μεγάλο πράγμα η κοιλίτσα. Το να μην τρως καθόλου δεν το βρίσκω φυσιολογικό- επιπλέον, η λύση των χαπιών είναι σίγουρα επικίνδυνη και θα διαταράξει τον οργανισμό σου με αποτέλεσμα να μην μεταβολίζεις μετά ούτε τις πιο υγιεινές τροφές.

Λες δεν τρως, λάθος. Χρειάζεσαι τουλάχιστον 5 υγιεινά γεύματα για να μάθει ο οργανισμός να καίει. Επίσης το να τρως μία ή δύο φορές και να τρως βλακείες δεν βοηθά. Είσαι κάπου 8-10 κιλά παραπάνω από το μέσο βάρος για το ύψος σου. Δεν είναι μεγάλη διαφορά αλλά αν θες να αδυνατίσεις έχεις το περιθώριο. Να σου αλλάξει κάποιος τα μυαλά ως δια μαγείας δεν γίνεται. Αν σε ενοχλεί όμως κάτι πάνω σου το οποίο μπορεί να φύγει τότε απλά κάνε κάτι για αυτό. Μη βαριέσαι. Τρέξε, κάνε κοιλιακούς και φυσικά βάλε στο παιχνίδι τη σωστή διατροφή. Το να παραπονιέσαι και να περιμένεις ότι θα συνεχίσεις να βλέπεις την κοιλίτσα σου και ξαφνικά θα σκέφτεσαι θετικά δεν πρόκειται να συμβεί από τη μιά στιγμή στην άλλη!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα