Η PLAYMOBIL Hellas και ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή συνάντηση για τα παιδιά

Η PLAYMOBIL HELLAS καινοτομεί και δημιουργεί το πρώτο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας PLAYMOBIL play & give, για να στηρίξει τα παιδιά με καρκίνου του Συλλόγου Ελπίδα.

Η PLAYMOBIL, η κορυφαία, διαχρονική και πιο αγαπημένη μάρκα ποιοτικών παιδικών παιχνιδιών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 23 χρόνια,

παρουσιάζει το πρώτο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, αναδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη της στα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας αυτή τη δύσκολη περίοδο. Το PLAYMOBIL play & give εγκαινιάζεται φέτος στηρίζοντας ενεργά τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, μεταφέροντας το μήνυμα ότι το παιχνίδι μπορεί να σημαίνει ταυτόχρονα και προσφορά.

Την Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11.30, ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και η Playmobil Hellas, σας προσκαλούν στην επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Play+Give, για την υποστήριξη της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Η συνάντηση θα γίνει στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ» (Οδός Λεβαδίας, Γουδή). Δώστε το παρόν, για να δώσουμε μαζί μέλλον στα παιδιά που το χρειάζονται.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.playmobil.gr
facebook.com/PlaymobilHellas
www.elpida.org

Keywords
Τυχαία Θέματα