Έξυπνο προϊόν για την παραλία

Το βρήκαμε στην αντηλιακή σειρά Helioderm της Castalia

Ονομάζεται Helioderm Crème Teintée SPF 30 και δεν είναι απλά μια αντηλιακή κρέμα προσώπου. Διαθέτει και χρώμα, και είναι κατάλληλη για τις ευαίσθητες και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, για τις πρώτες ημέρες έκθεσης στον ήλιο, καθώς προσφέρει συνεχή και αποτελεσματική προστασία κατά της φωτογήρανσης.


Με διάφανη υφή, απλώνεται εύκολα, απορροφάται γρήγορα χωρίς ίχνη λιπαρότητας ενώ το φυσικό χρώμα που περιέχει καλύπτει τις ατέλειες της επιδερμίδας χαρίζοντας υγιή,

ματ όψη. Και βέβαια, μπορείτε να την χρησιμοποιείτε και στην πόλη, ως μια ελαφριά εναλλακτική του φον ντε τεν σας (αν το ζητούμενό σας είναι η φυσική κάλυψη).

Όλα τα προϊόντα Helioderm περιέχουν το συστατικό Helioguard 365, το οποίο προστατεύει από τη φωτογήρανση και την πρόωρη γήρανση, δράση που ενισχύεται από τη Vitamin E κατά των ελευθέρων ριζών. Επίσης, περιέχουν το αντιερεθιστικό συστατικό TanActine που, σε συνδυασμό με ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες, ενισχύει τον αμυντικό μηχανισμό της επιδερμίδας.Όσο για τα αντηλιακά τους φίλτρα, το TINOSORB™ M® & S® είναι ένα φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων που παρέχει πολύ ψηλή προστασία από τη UVΒ και UVΑ ηλιακή ακτινοβολία, ενώ περιέχουν και φυσικά ορυκτά φίλτρα, δηλαδή Οξείδιο του Ψευδαργύρου και Διοξείδιο του Τιτανίου που εμποδίζουν την ηλιακή ακτινοβολία να φθάσει στην επιδερμίδα μέσω αντανάκλασης και διασποράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα