Επιχείρηση «Σφριγηλό Κορμί»

Προηγμένες φόρμουλες λένε αντίο στην χαλάρωση και υπόσχονται να σμιλέψουν την σιλουέτα 

Η αντιμετώπιση της χαλάρωσης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Βάλτε στο πρόγραμμα καθημερινής φροντίδας τα νέα προϊόντα για σύσφιγξη και τόνωση (που ενισχύουν σημαντικά το δίπτυχο σωστή διατροφή-άσκηση) και θα φτάσετε πιο γρήγορα στο στόχο σας.
 

Πλούσια φροντίδα

1. Shiseido Firming Body Cream. Κρέμα σώματος που συνδυάζει την προηγμένη σύνθεση με τις αρχές τις αρωματοθεραπείας. Το εκχύλισμα μανταρινιού Citrus Unshiu, ο χυμός βερίκοκου, τα ενεργά συστατικά βελτίωσης της μικροκυκλοφορίας και το άρωμα από άνθος λωτού προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και ορατή σύσφιγξη.
2. Sisleya Anti-Age Firming Body Care. Δεκαεννιά δραστικά φυτικά συστατικά συνεργάζονται για να επαναφέρουν την πυκνότητα του δέρματος και να βελτιώσουν την ελαστικότητα και την σφριγηλότητά του, ενώ συγχρόνως καταπολεμούν τα σημάδια γήρανσης.
3. Dove Shape Up Firming Cream. Ιδανική για την διψασμένη, ξηρή επιδερμίδα και βασισμένη σε ένα κοκτέιλ συστατικών που τονώνουν την ελαστικότητα του δέρματος, αυτή η κρέμα υπόσχεται αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα- και το πραγματοποιεί.
4. Clarins Body Shaping Cream. Hi-tech φόρμουλα με 14 φυτικά συστατικά και τριπλή δράση: σμιλεύει τις καμπύλες, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και προσφέρει εντατική ενυδάτωση. Χρησιμοποιήστε τη σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη τεχνική μασάζ που προτείνουν οι επιστήμονες της Clarins, για καλύτερη απορρόφηση των συστατικών και ακόμα πιο άμεσα αποτελέσματα.
5.  Nuxe Body Fondant Firming Cream. Πλούσια κρέμα με διπλή δράση, αντιγηραντική και συσφιγκτική. Το εκχύλισμα μιμόζας από την Βραζιλία μαζί με τα σάκχαρα βρώμης δίνουν αποτέλεσμα στιγμιαίου lifting, οι νιφάδες σίκαλης επανορθώνουν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα ενώ τα εκχυλίσματα από γιασεμί και η βιταμίνη Ε προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση.   6. Biotherm Firm Corrector. To νέο δημιούργημα των εργαστηρίων της Biotherm βασίζεται σε δραστικά θαλάσσια συστατικά και κυρίως, στις φυσικές συσφικτικές ιδιότητες του εκχυλίσματος Laminaria ochroleuca, το οποίο προέρχεται από μία μακροάλγη της Κέλτικης Θάλασσας. Πώς δρα: διεγείρει την ικανότητα σύσφιξης της επιδερμίδας αυξάνοντας τη σύνθεση των φυσικών παραγόντων σύσφιξης της επιδερμίδας (κολλαγόνου, πρωτεογλυκανών και γλυκοζαμινογλυκανών) ώστε να ενισχύσει τη φυσική δομή της και τη σφριγηλότητά της και προστατεύοντας τους ινοβλάστες της από την καταπόνηση, ώστε να διατηρούν την ακεραιότητά τους. 

 
Ελαφριές  και αποτελεσματικές

1. Frezyderm Self Tan Body Shape. Είναι γνωστό πως το μπρονζέ χρώμα "καμουφλάρει" τις ατέλειες του σώματος και το συγκεκριμένο προϊόν προσφέρει ακριβώς αυτό: τέλειο, ομοιόμορφο μαύρισμα στο σπίτι και ταυτόχρονα ισχυρή συσφιγκτική δράση, χάρη σε έναν συνδυασμό δραστικών φυτικών συστατικών.
2. Elemis Body Sculpting Firming Cream. H σύνθεσή της είναι βασισμένη σε έναν συδνυασμό αποτοξινωτικών θαλάσσιων συστατικών και αιθέριων ελαίων που βοηθούν
Keywords
Τυχαία Θέματα