Ελένη Τσολάκη: Το τηλεοπτικό "Κορίτσι για Σπίτι" που γοητεύει στη Θεσσαλονίκη

Από ξανθιά που ήταν άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της και πλέον έχει περάσει άλλο στυλ στην εμφάνιση της. Έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της και οι σχέσεις της με πρόσωπα της showbiz είναι τόσες όσες πρέπει. Η Ελένη Τσολάκη έχει ένα προφίλ ξεχωριστό και ήρθε στην τηλεόραση για να μείνει....

Η Ελένη Τσολάκη και τη φετινή χρονιά είναι στο πλάι της Σοφίας

Γκώσιου και συμπαρουσιάζει την εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" που η τηλεθέαση ξεπερνά καθημερινά το 20%. Την κοπέλα αυτή την γνώρισα πριν τρία χρόνια και πέραν του πόσο γλυκιά και σέξι παρουσία είναι, κατάλαβα το μεράκι και τον τσαμπουκά που κρύβει προκειμένου να πετύχει αυτό που είχε στόχο. Και αυτό ήταν να αποδείξει σε κάποιους που δε την πίστευαν ότι μόνη μπορεί να κατακτήσει όνειρα της στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και είναι οπαδός του ΠΑΟΚ. Ασχολήθηκε από πολύ μικρή με το taekwon do και έτσι έκανε πρωταθλητισμό. Η Ελένη προσπαθεί να τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ που με την θέληση της μπήκε και δε θέλει σε καμία περίπτωση να το εγκαταλείψει. Πριν πέντε χρόνια το όμορφο κορίτσι ξεκίνησε να ασχολείται για καθαρά χομπίστικους λόγους με την τηλεόραση και ήταν ένα είδος πλάκας. Συμμετείχε σε μια αθλητική εκπομπή σε τοπικό κανάλι της συμπρωτεύουσας και το 2009 στην TV100( Δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης) παρουσίαζε νεανικές και ψυχαγωγικές εκπομπές για 14 μήνες όπου και έδειξε το ταλέντο της και την εξέλιξη της. Το 2010 της δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Μακεδονία tv μαζί με την Σοφία Γκώσιου και την εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" που γίνεται must ακόμη και στην Αθήνα με τα ανάλαφρα θέματα και τις αποκλειστικές δηλώσεις πρόσωπων από την σόου μπιζ.

Το ραδιόφωνο και η μουσική ήταν από μικρή ηλικία ένα μικρόβιο και έτσι στα πολύ πάνω της η Ελένη αναλαμβάνει και μουσική εκπομπή στον ZOO 90.8. Αυτό το φλερτ είχε γίνει και στο παρελθόν σε δημοτικό ραδιόφωνο αλλά δεν μπορούσε να την ακούσει πολύς κόσμος και το κοινό που επιθυμούσε και η ίδια με το νεαρό ηλικίας της. Τον Σεπτέμβριο βρέθηκε στο πλάι του Σάκη Ρουβά στο μαγαζί που εμφανιζόταν και ήταν dj και αυτό εκτόξευσε τις μετοχές της με αποτέλεσμα να την θέλουν όλα τα club της πόλης να παίζει μουσική. Αυτή την περίοδο είναι μαζί με την Πάολα και τον Κώστα Μαρτάκη στην Πύλη Αξιού και αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για όλους το όνομά της κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους και φοβερό επικοινωνιακό χάρισμα.
   

 

Keywords
Τυχαία Θέματα