Έλενα Παπαβασιλείου: Παραδέχτηκε ότι χώρισε με τον Αλιόσα αλλά άφησε ελπίδα επανασύνδεσης

Είναι η πρώτη φορά που μίλησε για τη σχέση της με τον επιχειρηματία και επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έπεισαν την Έλενα Παπαβασιλείου να το μοιραστεί με τους τηλεθεατές.

Στην εκπομπή "Πρωινό mou" επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή η Έλενα Παπαβασιλείου

και να αποκαλύψει τον οριστικό χωρισμό της από τον Αλιόσα Γκρίσιν.

Η παρουσιάστρια είναι πλέον μόνη, αλλά το χαίρεται γιατί της άφησε τα καλύτερα συναισθήματα όπως τόνισε χαρακτηριστικά! Αφού ξεκίνησε να περιγράφει το πως γνωρίστηκαν στην Μύκονο, έφτασε στο σήμερα και παραδέχτηκε ότι δεν είναι μαζί.

Θέλησε όμως η σέξι παρουσιάστρια να αφήσει ένα μικρό παραθυράκι επανασύνδεσης μιας και κανείς δε ξέρει όπως είπε χαρακτηριστικά τι γίνεται στο μέλλον. Στο λόγο της καταλάβαμε πόσο πιο ώριμη είναι και βλέπει τα πράγματα με μια άλλη οπτική. Χωρίς τυμπανοκρουσίες εξέπληξε το δίδυμο του "Πρωινό mou" με την ηρεμία της αλλά και το πόσο αποκαλυπτική ήταν στην συνέντευξη που έδωσε.

Ο Αλιόσα πέρασε χωριστά με την Έλενα τις γιορτές των Χριστουγέννων και από το πολύ κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού γίνονται προσπάθειες να υπάρξει ένα σημείο επαφής. Ο χρόνος είναι η καλύτερη γιατρειά λέει η παροιμία και εμείς ευχόμαστε να τα ξαναβρούν τα παιδιά. Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως είναι single η Έλενα!

Keywords
Τυχαία Θέματα