Πως λέμε «πλούσιο πρόγραμμα»; Καμία σχέση!

Το περιμέναμε πως φέτος τα τηλεοπτικά μας Χριστούγεννα θα ναι φτωχά! Αλλά αυτό που ζήσαμε ήταν κάτω από τα όρια της φτώχειας! Ευτυχώς το βράδυ της Δευτέρας είχε Ράδιο Αρβύλα και γελάσαμε οι πικραμένοι τηλεθεατές. Σεφερλής στο Δελφινάριο, προ κρίσης, Ελεονόρα Ζουγανέλη και οι φίλοι για δεύτερη φορά το είδα εγώ, η Τσαλιγοπούλου ως ερμηνεύτρια αλλά και ως συνθέτης πια στον ΣΚΑΪ, πιο πριν Ονιράμα και Μύρωνας Στρατής,

το όποιο εκτός απ την Κυριακή των Χριστουγέννων, έπαιξε, έτσι ακριβώς και την Δευτέρα την ίδια ώρα. Και τσάκισε το βράδυ. Και ο ΑΝΤ1 έπαιξε τις κάλτσες του! Ο Κάκαλος και της Ελλάδος τα παιδιά, από τα μέσα του περασμένου αιώνα, να το γλεντάνε με παλιά σουξέ!

Μετά ακολούθησαν δυο εορταστικά επεισόδια των Μεν και των Δεν, όπου είδα ξαφνικά τον Στέλιο Μάινα και πήγε ο νους μου στο Νησί και θαύμασα τι ωραίο δεντράκι στόλιζαν στην Σπιναλόγκα! Μετά κατάλαβα τι με βρήκε! Γύρισα στην ΝΕΤ να δω αν έχανε και αυτοί εορταστικό με την Κοκορόμυαλη και τον Άγνωστο Πόλεμο, αλλά, όχι! Είχαν αφιέρωμα στον Τεν Τεν και στην περιπέτεια του στο Νεπάλ, σύνορα με Θιβέτ, όπου παίρνοντας απ το Κατμαντού έφαγε ο καπετάνιος πιπέρι λιαστό νομίζοντας πως είναι –ξέρω γω- μήλο; Πιο πριν, στην ώρα του μεγάλου κεφιού, το Κρατικό το έκαιγε το πελεκούδι με ένα αφιέρωμα στον Άκη Πάνου και σημειολογία πάνω στο έργο του.

Αφού ήρθε, σήμερα η Τρίτη και μου ήρθε να φιλήσω την τηλεόραση, μόλις είδα την Μπαρμπαρίγου να μαγειρεύει το παραδοσιακό σε όλους μας στρούντελ με γέμιση μήλο. Ο Άλφα δε ξημερώματα της Δευτέρας των Χριστουγέννων, γύρω στις 3.00 το χάραμα, θυμήθηκε τους μικρούς τηλεθεατές του και έπαιξε την Τοσοδούλα, το αριστούργημα του Disney. Μη με ρωτήσατε τι απ όλα είδα, η άυπνη (α! είχε κάποια στιγμή και το πρόσφατο Άυπνος στο Σιατλ!). Νομίζω καταλάβατε! Είχε τόσο ωραία τραγούδια η Τοσοδούλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα