Εκείνος ξεκίνησε να μου μιλάει πρώτος όμως όλο με αποφεύγει! Τι να κάνω;

13:47 1/5/2013 - Πηγή: Queen.gr

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Υπάρχει κάποιος που μου αρέσει εδώ και καιρό..Για κάποιο διάστημα είχαμε χαθεί αλλά πριν λίγους μήνες ξαναβρεθηκαμε τυχαία και αρχίσαμε να μιλάμε συχνά .Μετά από λίγο καιρό μου εξέφρασε το ενδιαφέρον του και μου είπε πως θέλει να βρεθούμε.Από τότε εξαφανίστηκε για λίγο και τώρα πάλι αρχίσαμε να μιλάμε πάλι στο τηλέφωνο.Υποψιάζομαι ότι απλά με παίζει και ότι τελικά δεν είναι μόνος του όπως μου είχε πει γι αυτό και αποφεύγει. Αν και από μόνος του άρχισε την επικοινωνία

πάλι και με τον τρόπο του μου δίνει να καταλάβω ότι θέλει και εκείνος να γίνει κάτι μεταξύ μας.Αλλά εγώ δεν μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι.Του έχω πει άρκετες φορές να βρεθούμε αλλά με αποφεύγει με την γνωστή δικαιολογία της δουλείας..Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να πετύχω να βρέθουμε και να μάθω επιτέλους τι γίνεται....

Η απάντηση του Queen.gr

Αφήνοντας το δέντρο και ατενίζοντας το δάσος, πρέπει να σου πούμε πως πολύ σωστά υποψιάζεσαι. Όταν ένας άνθρωπος θέλει πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρπάξει την ευκαιρία από τη στιγμή που είναι ολοφάνερο ότι υπάρχει ανταπόκριση.

Είναι πολύ πιθανό να μην ξέρει και ο ίδιος τι θέλει ή όντως να υπάρχει κάτι. Άλλωστε όταν δεν έχεις κάτι στη ζωή σου ενώ θες ένα συγκεκριμένο άνθρωπο που είναι θετικός και διαθέσιμος, ποιος ο λόγος να παίζεις; Κανένας απολύτως.

Όποιος θέλει βρίσκει και σε αυτό πρέπει να μένουμε. Το να ψάχνεις τρόπους να τον δεις για να το 'τερματίσεις'... κοινώς να τον πιέσεις να σου δώσει μια απάντησει ή να δεις τι θα κάνει είναι μάλλον χάσιμο ενέργειας. Αν τον απασχολούσε θα τα είχατε πει. Αν τον απασχολούσε και δεν προλάβαινε μία συγκεκριμένη ημερομηνία θα σου έδινε την αμέσως επόμενη κενή για να μην χάσει την ευκαιρία. Το ίδιο δεν θα έκανες κι εσύ αν ήθελες πραγματικά; Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του και φαντάσου ότι φλερτάρεις με κάποιον που σου αρέσει μεν, αλλά έχεις σχέση ή θέλεις κάποιον άλλο πιο πολύ. Δεν θες να κάνεις κάτι αλλά δεν θες να χάσεις και την επαφή... Πολλοί το κάνουν. Το θέμα είναι να μπορούμε να ξεχωρίσουμε το πραγματικό ενδιαφέρον και να μην εμμένουμε σε καταστάσεις που δεν προχωρούν ψάχνοντας λόγους να μην παραιτηθούμε.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα