Έκανα κάτι με ένα φίλο του όσο είχαμε χωρίσει. Να του το πω;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Εχω σχεση με ενα παιδι τους τελευταιους 3 μηνες...ειχαμε ομως σχεση κ για εναν ακομα χρονο σχεδον πριν απο ενα χρονο... κ μετα απο καποιους μηνες τα ξαναβρηκαμε...σ αυτο το διαστημα του χωρισμου

μας (σχεδον 9 μηνες) μετα τους 5 πρωτους μηνες εγω εκανα κατι με εναν φιλο του με τον οποιο ομως ειχαν κοψει επαφες...τωρα προβληματιζομαι να το πω στο αγορι μου τι εχει γινει; και αν του το πω πώς θα το παρει; θα μου πει να χωρισουμε;

Η απάντηση του Queen.gr

Είναι πολύ μεγάλο το διάστημα κατά το οποίο είχατε χωρίσει. Μέσα σε αυτούς τους 9 μήνες θα μπορούσες να έχεις κάνει ακόμη και σχέση με τον οποιονδήποτε. Το ότι έκανες κάτι με κάποιον, εφόσον δεν ήσασταν μαζί δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Αυτός δεν έκανε κάτι; Είναι προσωπικά δεδομένα!

Αν το παιδί είναι φίλος του όμως, αλλάζει. Αν ήταν πολύ καλός του φίλος ακόμη κι αν έκοψαν τις σχέσεις μεταξύ τους δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Παρόλα αυτά θα μπορούσες να είχες θεωρήσει πως δεν θα τα ξαναβρείτε και πως οι σχέσεις οι δικές σας όσο και αυτή με τον φίλο του είχαν τελειώσει. Δεν είναι ό, τι καλύτερο, σίγουρα.

Από εκεί και πέρα, αν τώρα κάνουν παρέα, υπάρχει ένα πρόβλημα σε σχέση με το πώς θα αισθανθεί αν το μάθει. Ίσως και να πρέπει να το πεις. Αν ήταν πολύ καλοί φίλοι και ψυχθράνθηκαν για ένα διάστημα ενώ τώρα τα έχουν βρει, μπορεί να το μάθει και να φανείς εσύ η κακιά της υπόθεσης ( ή αν το ξέρουν κοινοί γνωστοί). Αν δεν είναι και τόσο φίλοι και απλά γνωρίζονται ή τα έλεγαν πού και πού- μπορείς και να μην το αναφέρεις και αν ποτέ σου πει κάτι να δικαιολογηθείς σε όλα τα προηγούμενα. Εσύ όπως αισθάνεσαι!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα