Είμαστε μαζί 1 χρόνο, αλλά με θεωρεί βαρετή στο σεξ κι εγώ ντρέπομαι και λίγο. Τι να κάνω;

20:52 3/1/2014 - Πηγή: Queen.gr

Γεια σας,

Είμαι με ένα αγόρι εδώ και ένα χρόνο! Είμαστε στην ίδια ηλικία (17). Είναι ο πρώτος μου, εκείνος όμως έχει πάει με αρκετές! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα μαζί του, στο σεξ! Με θεωρεί βαρετή. Πολλές φορές μου έχει πει να πάρω πρωτοβουλίες. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ με το σώμα μου!Όμως δεν μπορώ ντρέπομαι να πάρω το πάνω χέρι! Δεν ξέρω τι να κάνω!Έχω διαβάσει πολλούς τρόπους αλλά μου είναι απόλυτα δύσκολο!
Σε λίγες μέρες θα έρθει το βράδυ σπίτι μου που θα φύγουν οι γονείς μου, να κοιμηθεί εδώ! Θέλω να κάνω κάτι να τον ενθουσιάσω αυτή τη φορά, γιατί μου φαίνεται πως αργά ή γρήγορα θα πάει σε καμιά άλλη! Έχετε κάτι να μου πείτε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!


Αγαπητή φίλη,

Αν έχω κάτι να σου πω; Πολλά έχω να σου πω, αλλά από που να αρχίσω. Btw στη μάνα σου το είπες;! Ok, πλάκα κάνω, μάλλον όχι.

Λοιπόν την ξέρεις τη φράση «άλλο στη θεωρία και άλλο στη πράξη»; Το ίδιο ισχύει και στο σεξ! Δηλαδή όσα και να διαβάσεις, αν δεν ξέρεις να τα κάνεις στη πράξη, τότε δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα. Και αν δεν σου βγαίνουν δεν θα τα κάνεις και καλά. Άρα μην προσπαθείς να «αποστηθίσεις» πράγματα - ο έρωτας δεν είναι εξετάσεις του σχολείου.

Από την άλλη ο έρωτας είναι λίγο φαντασία. Κοινώς παίζεις -με την καλή έννοια- με το μυαλό και τις επιθυμίες του άλλου (και εκείνος με τις δικές σου). Και για να είναι καλό, πρέπει να θυμίζει κάτι από παθιασμένο χορό, όπου τη μία ο άνδρας και την άλλη η γυναίκα έχουν τον πρώτο λόγο στα βήματα.
Πώς να στο πω κομψά - δείξε πάθος και διάθεση. Δεν είσαι στην εκκλησία!

Με λίγα λόγια αυτό που σου προτείνω είναι να βάλεις σέξι φαντασία στο «μενού». Ερωτική διάθεση, όπως εσύ τη νιώθεις. Μην κάνεις πράγματα που δεν θέλεις, αλλά μην είσαι λες και παρακολουθείς ταινία στο σινεμά!

Αλλά μέσα σε όλα θα σου δώσω και μια συμβουλή. Μην κάνεις ποτέ πράγματα που δεν θέλεις εσύ, απλά και μόνο επειδή φοβάσαι ότι αυτός θα βρει άλλη ή θα σε εγκαταλείψει. Να κάνεις πράγματα που θέλεις και νιώθεις έτοιμη, διαφορετικά θα καταλήξεις κανένα sex toy.

Συν τοις άλλοις, ναι το σεξ παίζει ρόλο σε μια σχέση, αλλά είναι και η γενική χημεία ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που την κρατάει ζωντανή. Όχι μόνο το κρεβάτι. Κι αν δεν με πιστεύεις, σκέψου γιατί τόσοι άνθρωποι έχουν ελεύθερη σχέση εκεί έξω. Επειδή τους γεμίζει το σεξ, αλλά βαριούνται τον άλλον έξω από τη κρεβατοκάμαρα.
Είπαμε, συμβουλή για να σκεφτείς και με φόντο το μέλλον.

ΥΓ. Είναι 17, έχετε ένα χρόνο σχέση, αλλά έχει πάει με αρκετές; Χα! Αυτό.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα