Είμαι κολλημένη μαζί του από τα 15 και είμαι 30!

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

γεια σας!εχω φαει κολλημα εδω κ 15 χρονια.τον ειχα γνωρισει οταν ημουν 16 χρονων κ αυτος ηταν 24.ενω ειχαμε τα πειραγματα κ ολα τα σχετικα για αρκετο καιρο ειπαμε να παμε για καφε να μιλησουμε.μου ειπε οτι με ηθελε κ μου ζητησε να κανουμε σχεση.λογο

ηλικιας του ειπα οχι παρολο που τον ειχα αγαπησει κ τον ηθελα πολυ.τον ειδα οτι πειραχτηκε αλλα ηταν δυσκολη η θεση μου.ημουν μικρη κ φοβηθηκα γιατι πηγαινα σχολειο κ ειχα αλλα στο κεφαλι μου.ειπα δεν ειμαι για τετοια τωρα.συνεχισα να μιλαω μαζι του αλλα μετα απο ενα διαστημα σταματησαμε γιατι δεν εβγαινε καπου.απο τοτε εχω κανει 2 σχεσεις μεχρι τωρα κι αυτο με το ζορι γιατι ο νους μου ηταν παντα εκει.δεν μπορουσα να προχωρησω κ ολα τα εκανα θαλασσα.δεν μπορω να τον βγαλω απο το μυαλο μου.τωρα ειμαι 30 κ αυτος 38.δεν εχω κανει αλλη σχεση απο τον δευτερο γιατι ξερω οτι παλι θα χωρισω οσο τον εχω στο μυαλο μου.γι αυτον εμαθα οτι ειχε κανει σχεσεις αλλα δεν εχει παντρευτει ακομα.οταν συναντιομαστε κοιταζομαστε αλλα δεν μιλαμε γιατι του ειχα κανει κ κατι στραβες.ηθελα να τον ακουσω κ τον επερνα με αποκρυψη η εβαζα μια φιλη μου που δεν την ηξερε κ καλα να κανει οτι τον γουσταρει για να δω τι θα εκανε.λογο δουλειας το καταλαβε κ με πηρε τηλ κ μου ειπε τη θελεις απο μενα εξηγησε μου? του ειπα τιποτα απολυτως ετσι το εκανα.αυτος τσαντιστηκε κ με το δικιο του κ μου το ειχε κρατησει γιατι πιστευε οτι τον κοροιδευα.ενω δεν ηταν ετσι απο βλακεια τα χαλασα ολα κ τα πληρωνω μεχρι τωρα.τι να κανω για να ξαναμιλησουμε? λετε αξηζει τον κοπο μετα απο τοσα χρονια?η ειναι το απωθημενο που λενε?εχω καποια κοινη γνωστη να του ελεγε να βγουμε αλλα φοβαμαι δεν θα δεχτει οταν μαθει οτι θα ειμαι κι εγω.το ειχα προσπαθησει παλιοτερα κ μολις εμαθε για μενα ειπε οτι ειχε δουλεια.μπορεις να με βοηθησεις τι να κανω?η να το αφησω ετσι?τον αγαπω !!!!!!

Η απάντηση του Queen.gr

Ξέρεις τι έχεις κάνει; Τον έχεις εξιδανικεύσει μέσα στο τότε παιδικό μυαλό σου, χωρίς ουσιαστικά να τον ξέρεις. Χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει πραγματιό στόρι για να ασχοληθείς και να κολλήσεις. Είναι αυτό το τρυφερό άπιαστο όνειρο της εφηβικής ηλικίας που σε κάνει να αναρωτιέσαι τι θα γινόταν αν.

Είναι το απωθημένο και οι τύψεις του ότι άφησες κάτι που ενδεχομένως να εξελισσόταν διαφορετικά. Έχε στο μυαλό σου πως μαζί με σένα που έγινες 30 και που υποτίθεται πως μεγάλωσες, μεγάλωσε κι εκείνος. Είχε ζήσει ήδη αρκετά πράγματα και πέρασαν ίσως πολύ περισσότερες γυναίκες στη ζωή του. Τα συναισθήματα φθείρονται με τον καιρό και με τους ανθρώπους που παρεμβάλλονατο. Έχεις σκεφτεί ποτέ πως είναι πιθανό να του άρεσες αλλά να μην του αρέσεις πια; Εσύ τον έχεις κάνει εμμονή στο μυαλό σου και ερμηνεύεις καταστάσεις διαφορετικά. Το ότι δεν παντρεύτηκε δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Το ότι σε κοιτάζει μπορεί να είναι επειδή βλέπει πως είσαι κολλημένη και επειδή του έχεις κάνει αυτές τις στραβές που λες.

Αυτά που έκανες με τις φίλες και τα τηλέφωνα, δεν είναι και πολύ ώριμα. Καθόλου ώριμα. Είναι παιδικά και άσχημα. Όχι υγιή. Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά νομίζω πως δεν έχασες το παιχνίδι εξαιτίας αυτών των πράξεων, αλλά πως δεν υπήρχε παιχνίδι για να χάσεις πολύ πριν τα κάνεις αυτά. Έχεις σοβαρέψει ένα απλό φλερτ μέσα στο μυαλό σου, πολλά χρόνια χωρίς να υπάρχει βάση για να το κάνεις.

Με αυτά που έκανες επίσης, για να το διοαρθώσεις (που δεν διορθώνεται) θα πρέπει να τον αφήσεις τελείως ήσυχο. Να σεβαστείς την επιθυμία του, να καταλάβεις ότι δεν φέρθηκες λογικά, να πάρεις απόφαση ότι χάνεις το χρόνο σου και να απομακρυνθείς. Κρίνω απαραίτητο να σταματήσεις να ασχολείσαι και να ψάχνεις τρόπο να ασχοληθεί εκείνος μαζί σου. Σου κάνει κακό όλο αυτό και το μόνο σωστό είναι να ηρεμήσεις και να μην κάνεις απολύτως κανένα βήμα. Να το πάρεις απόφαση ότι δεν θέλει να έχετε επαφή (τον δικαιολογώ) και να συνειδητοποιήσεις την κατάσταση. Θα ξεχάσει ίσως αυτό που έκανες αν περάσει πάαααααρα πολλύς καιρός χωρίς να τον έχεις κοιτάξει ή ενοχλήσει. Και πάλι όμως μην περιμένεις να γίνει κάτι. Έχει σημασία να το βγάλεις από μέσα σου όλο αυτό και να συνεχίσεις τη ζωή σου!

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα