Ήμασταν μαζί 3μήνες, μου ζήτησε διάλειμμα και επέστρεψε στην πρώην του. Όμως τον θέλω πίσω

Γεια σας!

Χώρισα πριν μια εβδομάδα, αλλά ουσιαστικά έχω να τον δω εδώ και ένα μήνα, γιατί έλειπε ταξίδι. Είχαμε σχέση 3 μήνες, είχε χωρίσει με την πρώην του 2 μήνες πριν τα φτιάξουμε και μου είχε πει ότι την είχε ξεπεράσει. Προχωρήσαμε αρκετά γρήγορα, περνούσαμε καλά, είχαμε όμως διαφωνίες τις οποίες λύναμε με συζήτηση.

Πρόσφατα έμεινε χωρίς δουλειά και μου είπε οτι δε θα έχει αρκετό χρόνο για να τα λέμε, γιατι θα θέλει να ψάχνει και οτι δε θελει να με βάλει να ξαναζήσω οτι είχα ζήσει με τον δικό μου πρώην (ήταν κι αυτός άνεργος). Φυσικά και του ξεκαθάρισα οτι κάτι

τέτοιο δεν με απασχολεί και μου ζήτησε να κάνουμε ένα διάλειμμα. Αργότερα μου είπε οτι τα ξανάφτιαξε με την πρώην του.

Το θέμα είναι ότι τον θέλω πίσω. Υπάρχει ελπίδα; Πόσο να περιμένω για να του στείλω μήνυμα, όπου θα παραδέχομαι οτι έχω φταίξει κι εγώ; Ή είναι εντελώς ανούσιο;

Αγαπητή φίλη,

Θα σου δώσω μια ειλικρινή απάντηση και αντρίκια: είναι ανούσιο! Sorry που σε ξενερώνω έτσι απότομα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Και όταν σου λέω ανούσιο, δεν σου μιλάω για το αποτέλεσμα, αλλά για το συναίσθημα. Ναι, μπορείς να του στείλεις 10 μηνύματα, να πέσεις στα πατώματα και στο τέλος αυτός να ξαναγυρίσει. Αλλά το νόημα δεν είναι αυτό, δηλαδή η επιστροφή του. Αλλά το πώς νιώθει - και προφανώς ο τύπος δεν νιώθει και πολλά για σένα.

Κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα. Είχε χωρίσει με την πρώην του 2 μήνες πριν, γνώρισε εσένα, κάνετε σχέση 3 μήνες και μετά σε παρατάει για την πρώην του. Προφανώς και δείχνει ότι δεν την έχει ξεπεράσει. Δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει και MIT για να το καταλάβεις.

Δεν ξέρω πόσο καιρό ήταν μαζί, αλλά μου φαίνεται πολύ περισσότερο από ότι ήταν μαζί σου. Στο έδειξε ξεκάθαρα πως η άλλη είναι προτεραιότητα.

Και μεταξύ μας τώρα, έπρεπε να το είχες φανταστεί λίγο. Διάλειμμα και έχω ξεπεράσει στους 2 μήνες κάποια, είναι στοιχεία που «φωνάζουν» ότι ο άλλος είναι κολλημένος.

Άρα το θέμα είναι τι θέλεις εσύ. Δηλαδή θέλεις να γυρίσει αυτός ή θέλεις μια ωραία σχέση μαζί του (το ξέρεις ότι αυτά τα δύο δεν πάνε πάντα μαζί ε;). Αν θέλεις το πρώτο τότε στείλε και 1 και 2 μηνύματα και ποτέ δεν ξέρεις – έτσι και αλλιώς δεν έχει δείξει και ιδιαίτερα στοιχεία αξιοπιστίας. Απλά να ξέρεις ότι όσο εύκολα έφυγε, άλλο τόσο μπορεί να γυρίσει και άλλο τόσο να ξαναφύγει.

ΥΓ.: Αλήθεια, γιατί στο μήνυμα που θα του έστελνες θα έλεγες ότι είχες φταίξει και εσύ; Όντως είχες φταίξει ή λέμε πράγματα μπας και πείσουμε τον άλλον να επιστρέψει; Αν ισχύει το δεύτερο ένα σου λέω: μην τα κάνεις αυτά. Μην υποτιμάς τον εαυτό σου για έναν γκόμενο. Δεν αξίζει.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα