Δεν με θέλει ή είναι απλά στον κόσμο του;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπερα! Με αφορμη τις ιστοριες που παρεθεσαν κ αλλες αναγνωστριες , πηρα το θαρρος να γραψω και τη δικη μου μηπως και βγαλω καμια ακρη! Πριν απο 3-4 μηνες , γνωρισα ενα παληκαρι , με τους γονεις

του οποιου οι δικοι μου κανουν παρεα. Στην αρχη δεν ηταν ιδιαιτερα ομιλητικος μαζι μου [ισως επειδη και εγω προσπαθουσα να τον καταλαβω καλυτερα. Μετα απο 2-3 οικογενειακες συναντησεις αρχισα να ανοιγομαι και να τον πειραζω αλλα εκεινος δεν μου απαντουσε αναλογα στα πειραγματα μου. Με τον καιρο , που και που αρχισε να με πειραζει και εκεινος αλλα δεν προχωρουσε το θεμα και πολυ! Ανταλλαξαμε κινητα , του εχω πει πολλες φορες να βγουμε αλλα παντα θα βρει μια δικαιολογια για να πει οχι! Και οταν του τη λεω για το θεμα αυτο, μου το παιζει τρελος. Σαν χαρακτηρας ειναι λιγο ιδιαιτερος - ως και ιδιορρυθμος θα ελεγα! Δεν ανοιγεται ευκολα, παιρνει στα σοβαρα καποια πραγματα κ γενικα πιστευω εχει γεννηθει σε λαθος εποχη! Δεν εχει καποια κοπελα γιατι λεει πως ειναι ανεργος και δεν θα μπορει να της προσφερει ολα οσα θελει. Ισως να ισχυει, ισως και οχι! Προσφατα, δημιουργησε και λογαριασμο στο facebook για να κρατησει επαφες με μια φιλη του που εφυγε στο εξωτερικο. Ετσι ειπε! Του εχω στειλει να δω τι κανει και δεν απανταει ποτε! Ποια ειναι η νωμη σας? Πιστευετε πως απλα δεν θελει ή ειναι στο δικο του κοσμο??

Ευχαριστω

Η απάντηση του Queen.gr

Καλή μου δεν ξέρω πώς αλλιώς να σου το πω αλλά νομίζω είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι δεν θέλει. Είναι δεν είναι περίεργος δεν μας αφορά. Αν ήθελε κάτι έστω μετά από τόοοοση προσπάθεια από πλευράς σου κάτι θα έδειχνε.

Θεωρώ πως αν δεν είχατε οικογενειακή επαφή θα σου την έλεγε ξεκάθαρα για να σταματήσεις. Αν ήθελε ακόμη και αν ντρεπόταν θα σου απαντούσε και δεν θα το έπαιζε κινέζος όπως λες. Το μόνο που τον εμποδίζει από το να γίνει αγενής μάλλον είναι οι φιλία των γονιών σας. Μην το συνεχίζεις. Δεν νομίζω να είχε πρόβλημα σε μία τυπική φιλική επαφή αλλά τα πειράγματα είναι ιδιαιτέρως ενοχλήτικά, ιδίως αν δεν θέλεις. Επιπλέον ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις μία τέτοια κατάσταση αν είσαι στη θέση του και υποψιάζεσαι ότι σε γουστάρουν χωρίς να θες: είναι ακριβώς αυτό. Να κάνεις τον κινέζο και να δείχνεις στον κόσμο σου. Το ότι είναι άνεργος σίγουρα παίζει ρόλο αν και νομίζω ότι στη δική σας περίπτωση είναι μία επιπλέον δικαιολογία για να σου πει: Μην ασχολείσαι - χωρίς να σε θίξει.

Κατά τη γνώμη μου: Μην το κάνεις!


Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα