«Χώρισε για μένα και με απάτησε με την πρώην του. Έχω χάσει τον εαυτό μου...»

To Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπερα Queen..
Πριν ενα χρονο περιπου γνωρισα ενα παιδι που ομως δεν περιμενα ποτε οτι θα δεθω μαζι του.. Ειχε σχεση, η αποσταση που μας χωριζε μεγαλη (800 χμ μακρια) αλλα ηταν απο τον τοπο μου.. Εκανα κινηση και εκανε και αυτος.. Αφου γυρισε πισω, χωρισε την κοπελα

του για να ειναι μαζι μου.. Ημασταν παρα πολυ καλα μαζι εστω και τοσο μακρια. Μιλουσαμε 12ωρα για τα παντα.. Οταν ερχοταν στην πολη μου καναμε πολλα και το σεξ μαζι του τελειο.. Δεν ειμαι ανθρωπος των σχεσεων αλλα ουτε και των περιστασιακων αλλα αυτος καταφερε να με κρατησει..Πριν 2 μηνες ομως χωρισαμε.. με απατησε με την πρωην του και προσπαθησε να μου το κρυψει.. του εδωσα (η ηλιθια) μια 2 ευκαιρια επειδη με παρακαλεσε ομως τελικα, παρολη την αγαπη και την υπομονη που εδειχνα εφυγε.. Τωρα, ακομα δεν μπορω να τον ξεχασω, ενω εκεινος βρηκε αλλη.. τι να κανω..? εχω χασει τον εαυτο μου...

Η απάντηση του Queen.gr

Καλησπέρα,

Δεν είναι σωστό να κρίνουμε τους ανθρώπους χωρίς μια δεύτερη ευκαιρία και για τις εν βρασμώ ψυχής αποφάσεις τους όμως τα ποσοστά δείχνουν ότι : Once a cheater always a cheater my dear!

Συνήθως αυτοί που κερατώνουν μία φορά δεν είναι γενικά πιστοί. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις με τους μεγάλους, παθιασμένους, ακατανίκητους έρωτες που έχουν τη δικαιολογία του 'δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς'. Πρέπει ίσως να καταλάβεις πως δεν δένονται όλοι οι άνθρωποι με την απόσταση και οι άντρες δεν κολλάνε τόσο με την διαδικτυακή επικοινωνία. Έκανες όνειρα που δεν ήταν εύκολα πραγματοποιήσιμα λόγω απόστασης. Το σεξ ήταν καλό οκ. Ακόμη καλύτερο μιας και δεν βλεπόσασταν συχνά, πάλι οκ.

Το ότι σε απάτησε και μάλιστα με την πρώην δείχνει ότι δεν είχε τελειώσει μέσα του. Σε παρακάλεσε γιατί είχε τύψεις ή γιατί ήθελε να μη μείνει μόνος ... μέχρι φυσικά να βρεθεί κάτι καλύτερο. Κάτι κοντά του ή κάτι πιο βολικό.

Φυσικά δεν φταις εσύ και μην το βλέπεις σαν να έκανες κάτι λάθος στη συμπεριφορά σου ή σαν να ήσουν λίγη. Εξ' αρχής επένδυσες πολύ και εξιδανίκευσες ίσως την κατάσταση. Το ότι παρόλα αυτά εκείνος σε άφησε και βρήκε άλλη σε κάνει να νιώθεις εκτός από προδωμένη και μ@λ@κας εφόσον έδωσες δεύτερη ευκαιρία. Αυτό θες να ανατρέψεις πιο πολύ από όλα. Την εικόνα και την εντύπωση που έχεις για σένα. Την τροπή των πραγμάτων που σε βγάζει χαμένη.

Θέλει πολλή δουλειά η σκέψη μας σε τέτοιες περιστάσεις και η απογοήτευση μαζί με τον εγωιμσό μας κάνουν να μη σκεφτόμαστε καθαρά. Eπιπλέον, η απόρριψη είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό. Σε κάνει να αγανακτείς, να τον σκέφτεσαι ακόμη περισσότερο και να νομίζεις ότι τρελαίνεσαι με τη σκέψη του. Ότι τον θες.

Όλα είναι στο μυαλό. Το έχω πει πολλές φορές και ακόμη και η ίδια που το γνωρίζω δεν μπορώ να το εφαρμόζω πάντα στα συναισθήματά μου. Όλοι βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις και το ίδιο παθαίνουμε. Είναι καλό όμως κάθε φορά που χανόμαστε στις χαοτικές και επαναλαμβανόμενες σκέψεις μας να θυμόμαστε και να κολλάμε σε μία:

Τις σκέψεις εμείς οι ίδιοι τις προκαλούμε. Και τις αντιδράσεις του οργανισμού.. τα συναισθήματα. Δημιουργούμε ένα δρόμο, μια συνήθεια από την πολλή σκέψη πάνω σε ένα θέμα. Εξάρτηση. Αποτέλεσμα; Με το παραμικρό ερέθισμα παθαίνουμε κρίση και όταν μας λείπει αυτό το ερέθισμα (άνθρωπος) βιώνουμε στερητικό. Δεν είναι κάτι άλλο. Στην ουσία έχεις ήδη ξενερώσει μαζί του. Η λογική και τα γεγονότα σου λένε: Δεν μου φέρθηκε σωστά. Δεν είναι για μένα.

Το ξέρεις απλά δεν το ακούς γιατί δεν θέλεις να το ακούσεις. Φωνάζει όμως. Ακόμη κι αν τα αυτιά σου είναι ακόμη βουλωμένα να σου το λες. Γεγονότα. Τι πραγματικά συνέβη. Δεν έχεις χάσει κανέναν εαυτό και σε καμία περίπτωση δεν είσαι χαμένη που σε άφησε. Δεν ζούσατε κάτι αμοιβαίο και αληθινό και τώρα που έφυγε θα μάθεις εν τέλει βαθύτερα τον εαυτό σου και θα βρεις κάτι καλύτερο- έχοντας υπόψιν σου να μην είναι τόσο απερίσκεπτη.

Δεν είναι απλό, αλλά να το σκέφτεσαι κάθε φορά που νομίζεις ότι σε χάνεις. Είναι φυσιολογικό να πονάς. Το μυαλό και το σώμα πρέπει να απεξαρτηθούν και πονάει αυτό. Να κόβεις την 'ουσία' με την οποία εσύ έχεις επιλέξει να σε τροφοδοτείς. Να σκέφτεσαι τι έγινε, τα θέλω σου για την επιθυμητή σχέση ανεξάρτητα από πρόσωπα και τα θέλω σου σε συμπεριφορές. Δες το σαν ευκαιρία να διορθώσεις τον τρόπο που λειτουργείς και θα νιώσεις πολύ πιο δυνατή. Στην ουσία μέσα από αυτό θα βρεις τον εαυτό σου. Μη σε βασανίζεις. Συμβαίνουν αυτά.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα