Χάστε βάρος χωρίς καν να προσπαθήσετε

6 tips που θα σας λύσουν τα χέρια στη μάχη με τα κιλά

Η απώλεια βάρους προϋποθέτει προσπάθεια και πειθαρχία, αλλά, εκτός από το γυμναστήριο και τον υπολογισμό ων θερμίδων, υπάρχουν και απλούστεροι τρόποι να δείτε την βελόνα της ζυγαριάς να κατεβαίνει. Υιοθετώντας τις παρακάτω, απλές συνήθειες μπορείτε να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα και γυμναστική.

1) Ξεκινάτε πάντα τα γεύματά σας με ένα ποτήρι νερό
Θα μείνετε ενυδατωμένη, και θα νιώσετε χορτάτη πιο γρήγορα, αποτρέποντας τον εαυτό σας από το να φάει περισσότερο.

2) Κάντε

μικρές αλλαγές σε κάθε γεύμα σας
Μία απλή vinaigrette, αντί για ένα dressing με βάση την μαγιονέζα, ή φρέσκα φρούτα αντί για αποξηραμένα μπορούν να σας γλιτώσουν από μερικές δεκάδες θερμίδες.

3) Φάτε μαύρη σοκολάτα για επιδόρπιο
Αντί για άλλα γλυκά, προτιμήστε να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για γλυκό, με ένα μικρό κομμάτι μαύρης σοκολάτας. Μπορεί να μην σας ικανοποιήσει πλήρως, ειδικά τις πρώτες φορές, αλλά στην συνέχεια, όταν η εξάρτησή σας από την ζάχαρη καταλαγιάσει, θα νιώθετε καλύτερα που δεν επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με θερμίδες, αλλά ικανοποιείτε και την επιθυμία σας.

4) Κινηθείτε περισσότερο
Ακόμα κι αν δεν προλαβαίνετε να πάτε γυμναστήριο, μπορείτε να κάψετε μερικές επιπλέον θερμίδες προσπαθώντας να κινήστε λίγο περισσότερο καθημερινά. Προτιμήστε την σκάλα από το ασανσέρ, κάντε μικρά διαλείμματα στο γραφείο, ή παρκάρετε λίγο πιο μακριά από τον προορισμό σας.

5) Μην μένετε πεινασμένη για πολλή ώρα
Μπορεί να είναι καλό να νιώσετε για λίγο το αίσθημα της πείνας, αλλά, όταν αυτό διαρκεί για πολλές ώρες μπορεί αν γίνει, εκτός από ανθυγιεινό και κακό για την δίαιτά σας. Αποφύγετε να ρίξετε τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα σας, προγραμματίζοντας πολλά, μικρά γεύματα και σνακ κατά την διάρκεια της ημέρας σας.

6) Προτιμήστε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες
Κάντε τα γεύματά σας πιο ωφέλιμα για τον στόχο σας. Μείνετε μακριά από επιλογές όπως τσιπς και κράκερς, που σας γεμίζουν άχρηστες θερμίδες, και προτιμήστε φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες που είναι νόστιμες και σας χορταίνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα