Αντιγράψτε το χτένισμα της Kate Moss

23:09 6/5/2012 - Πηγή: Queen.gr

Το ultra glam look του supermodel στο εξώφυλλο του καινούριου τεύχους της Vogue

«Είναι υπέροχη με αυτό το χτένισμα, πολύ glamorous» είπε ο hair stylist Malcolm Edwards ο οποίος επιμελήθηκε τα μαλλιά της Kate Moss για το τεύχος Ιούνίου της Vogue. «Ήταν πολύ ευτυχισμένη με αυτό, δείχνει πολύ θηλυκή και νεότερη με τα μαλλιά της στο πλάι, με αυτό τον τρόπο. Και επιπλέον, αναδεικνύει τα ζυγωματικά της».

Στη συνέχεια ο Edwards εξήγησε πώς το δημιούργησε, βήμα-βήμα. 

-

Χρησιμοποίησα προϊόντα της L'Oréal Professionnel. Ξεκινώντας με τον αφρό σε σπρέι Tecni Art Volume Lift Spray Mousse, το οποίο πέρασα στις ρίζες και συνέχισα με το Tecni Art Pli (προϊόν που ενεργοποιείται με τη θερμότητα και δίνει άμεσα όγκο στην τρίχα). Η χωρίστρα που έκανα χαμηλά στο πλάι, έδωσε έξτρα δραματικό αποτέλεσμα στο χτένισμα.
- Επόμενο βήμα, το Texture Expert Smooth Essence, που έδωσε ένα υπέροχο sleek look (τα μαλλιά της Kate είναι ταλαιπωρημένα από το styling και αυτό το προϊόν τους έδωσε ζωή).
- Χρησιμοποιώντας πιστολάκαι και μια χοντρή στρογγυλή βούρτσα, έδωσα όγκο και κίνηση στα μαλλιά, μακριά από το πρόσωπο. 
- Στη συνέχεια άπλωσα σε όλο το μήκος τους το Tecni Art Constructor. Με ένα σίδερο για μπούκλες, μεσαίου μεγέθους, ξεκίνησα να περνάω τα μαλλιά, χωρίζοντάς τα πρώτα σε τούφες. Αρχίζοντας από την χωρίστρα, πέρασα με το σίδερο το πάνω μέρος των μαλλιών και στη συνέχεια το κάτω μέρος. Αυτό δημιουργεί την χαρακτηριστική κίνηση που θυμίζει Old Hollywood
- Μετά, ήταν σημαντικό να αφήσω τα μαλλιά να κρυώσουν, πιάνοντας με τσιμπηδάκια την κάθε τούφα στο κεφάλι. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στο styling των μαλλιών: να τα αφήνετε να κρυώνουν, ώστε το αποτέλεσμα να διαρκεί περισσότερο. 
- Τέλος, βούρτσισα τα waves προς τα έξω τούφα τούφα, και πέρασα ελάχιστο serum και την λακ Air Fix Firm Hold Spray. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεταλλική χτένα αν θέλετε, για να δώσετε ένταση και να κάνετε το look ακόμα πιο φρέσκο και νεανικό. 

Keywords
Τυχαία Θέματα