Jessica Biel: Δε θέλει την Cameron Diaz στο γάμο της

17:37 6/5/2012 - Πηγή: Queen.gr

H υστερία της Jessica συνεχίζεται...

Σας είχαν λείψει οι μελλόνυμφοι Jessica Biel και Justin Timberlake; Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ! Ο γάμος-γολγοθάς λοιπόν, για τον οποίο όλοι πιστεύουν ότι δεν πρέπει να γίνει εκτός φυσικά από την ερωτοχτυπημένη Jessica, συνεχίζει να μας τροφοδοτεί με πικάντικες εξελίξεις.

Από τη στιγμή που οι δύο star αρραβωνιάστηκαν τα προβλήματα κάνουν την εμφάνισή τους το ένα μετά το άλλο. Αρχικά υπήρχε θέμα με το νυφικό και το

δαχτυλίδι, στη συνέχεια πληροφορηθήκαμε ότι οι γονείς της Jessica δε συμπαθούν τον Justin, ενώ ο διάσημος τραγουδιστής διαφώνησε με τον μέλλοντα πεθερό του ακόμα και για το bachelor party του.

Τώρα, μία νέα ιστορία έρχεται να ταράξει την ήρεμη(!) ζωή του ζευγαριού και έχει να κάνει με την πρώην του Justin, Cameron Diaz. Φήμες θέλουν την μέλλουσα νυφούλα να έχει γίνει έξαλλη με την πρόθεση του αγαπημένου της να καλέσει την Cameron, με την οποία παραμένουν καλοί φίλοι, στο γάμο. Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζει: « Η Jessica νιώθει πολύ άσχημα με το γεγονός ότι ο Justin διατηρεί επαφές με την πρώην του. Έτσι όταν έφτιαχναν τη λίστα των καλεσμένων απλά διέγραψε το όνομα της Cameron λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δε θέλει αυτή τη γυναίκα στο γάμο της».

Και μη φανταστείτε ότι έχει ασκήσει βέτο μόνο για τη συγκεκριμένη, καθώς έχει απαγορεύσει στον μέλλοντα σύζυγό της να καλέσει οποιαδήποτε πρώην του, συμπεριλαμβανομένης και της Britney Spears. Για την ακρίβεια έχει αποκλείσει αρκετούς από τους καλεσμένους του Justin, ακόμα και φίλους του!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο διάσημος showman ανησυχεί πολύ με τη συμπεριφορά της αγαπημένης του γιατί νιώθει ότι «πνίγει» η εμμονή που έχει μαζί του.

Στοιχηματίζουμε ότι αυτός ο γάμος δεν πρόκειται να γίνει. Και υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι γι' αυτό...

Διαβάστε επίσης: Οι γονείς της Jessica Biel δε θέλουν για γαμπρό τον Justin

Keywords
Τυχαία Θέματα