Αδυνατίστε... χωρίς δίαιτα!

Kι όμως, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να χάσουμε κιλά!

Δεν υπάρχει γυναίκα, τουλάχιστον στις αναπτυγμένες χώρες η οποία να μην έχει κάνει έστω και μία φορά στη ζωή της δίαιτα ή έστω αυτό να πιστεύει. Λιμοκτονούμε, χάνουμε τα κιλάκια μας και τελικά αγανακτούμε, τα κάνουμε όλα πέρα και πέφτουμε με τα μούτρα στο φαγητό και τα γλυκά. Κι όμως έρευνες έχουν δείξει, ότι η απώλεια κιλών μπορεί να γίνει και με άλλους τρόπους, εκτός φυσικά από τη λιμοκτονία. Επειδή λοιπόν κάτι τέτοιο ακούγεται άκρως ενδιαφέρον, παρακάτω σας έχουμε αυτούς τους τρόπους...

1. Οργασμοί: Έρευνες που διεξήχθησαν

στην Μεγάλη Βρετανία, έδειξαν ότι η ομάδα των ερωτηθέντων που είχαν δηλώσει ότι είχαν πολλούς και συχνούς οργασμούς, είχαν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής. Αυτό συμβαίνει, γιατί κατά τη διάρκεια του οργασμού, εκκρίνεται η ορμόνη DHEA η οποία εκτός όλων των υπολοίπων ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, διατηρεί το δέρμα νεανικό και δρα ακόμα και κατά της κατάθλιψης. Εκτός όλων των άλλων, ευθύνεται και για την απώλεια βάρους! Δεν το λέμε εμείς, οι έρευνες!

2. Ύπνος με τις κότες: Δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι που δηλώνουν πρωινοί τύποι, τείνουν να έχουν περισσότερη ενέργεια από αυτούς που δηλώνουν βραδινοί. Η δεύτερη ομάδα είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει συμπτώματα αυπνίας και γενικότερα κακής ποιότητας ύπνου. Η αυπνία προκαλεί ορμονική αστάθεια, αύξηση της κορτιζόλης, μείωση της λεπτίνης και εξαντλεί την αυξητική ορμόνη. Αυτό κατά συνέπεια, οδηγεί στο να τρώμε περισσότερο προκειμένου να αναπληρώσουμε τα απαραίτητα αυτά στοιχεία. Οπότε τέλος τα ξενύχτια...

3. Πάρτε περισσότερη αλκαλίνη: Το pH του σώματος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του σωστού σωματικού βάρους,. Επομένως, η διατήρηση του pH σε επιθυμητά επίπεδα είναι κάτι πολύ σημαντικό καθώς επηρεάζονται τα σωματικά υγρά, αλλά και το πεπτικό σύστημα. Αν λοιπόν τα επίπεδα αλκαλίνης στον οργανισμό σας είναι σωστά, τότε θα παρατηρήσετε θεαματικά αποτελέσματα στο σωματικό σας βάρος καθώς αυξάνεται η ικανότητα του οργανισμού να απορροφά τις θρεπτικές ουσίες και να αποβάλλει όλες τις υπόλοιπες.

4. Ιχθυέλαιο: Όσο αηδιαστικό και αν ακούγεται, επιστήμονες ανακάλυψαν, ότι ο συνδυασμός ιχθυελαίου και σωματικής άσκησης μπορεί να κάνει θαύματα! Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες που έγιναν σε υπέρβαρους ενήλικες, η κατανάλωση ιχθυελαίου σε συνδυασμό με άσκηση τρεις φορές την εβδομάδα, εκτός του ότι μείωσε σημαντικά τον κίνδυνο εμφράγματος, οδήγησε και σε απώλεια βάρους. Προσοχή όμως, παρόμοια αποτελέσματα δεν είχαμε όταν εφαρμόστηκε μόνο η κατανάλωση ιχθυελαίου ή μόνο η άσκηση καθώς ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι που κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης:

6 tips για εγγυημένη απώλεια κιλών

Κεφάλαιο φρούτα: υγιεινά και θρεπτικά σνακ

Ρύθμισε το μεταβολισμό σου

Keywords
Τυχαία Θέματα