Tori Spelling: Ιδού πώς διατηρεί το κορμί της αδύνατο, μετά από 4 (!) γέννες

Τι τρώει και τι είδους γυμναστική προτιμά;

Κάθε φορά, περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε σε πόσο (σύντομο) χρονικό διάστημα θα χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης οι κυρίες της showbiz. Μα καλά, οι κοινές θνητές γιατί καθυστερούν και αυτές βγαίνουν μετά από λίγους μήνες κορμάρες στην παραλία;


Η Tori Spelling αποκαλύπτει τα μυστικά της σιλουέτας της. Μπορεί να έχει περάσει 4 (!) γέννες, παρόλα αυτά το κορμί της διατηρείται super. Η ίδια δήλωσε: «Τρώω υγιεινά και κάνω πολύ cardio. Αυτή τη φορά με βοήθησε η κολύμβηση για να χάσω τα περιττά κιλά. Η κολύμβηση είναι η τέλεια άσκηση. Γυμνάζει άψογα όλο το κορμί και οι τραυματισμοί είναι πιο σπάνιοι. Δε μετράω γύρους, αλλά κολυμπάω ασταμάτητα μέχρι να μην αντέχω άλλο. Επιπλέον, κάνω πολύ ελλειπτικό, παίζοντας με την ταχύτητα, μια αργά, μια γρήγορα. Έχει αποτέλεσμα! Γυμνάζομαι τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για μία ώρα.»


Όσο για το τι τρώει;
Η Tori ξεκινά το πρωί της με ρυζογκοφρέτες αλειμμένες με φυστικοβούτυρο. Για σνακ επιλέγει ξηρούς καρπούς, edamame ή χούμους. Για μεσημεριανό γεύμα, επιλέγει σούπα, πουρέ λαχανικών, ή επιλέγει για μια πράσινη σαλάτα. Για το τέλος της μέρας, επιλέγει ψάρι ή ψητή μπριζόλα με ψητά λαχανικά ή sushi χωρίς όμως ρύζι.

Keywords
Τυχαία Θέματα