Tο κοινωνικό προφίλ της Έλενας Ράπτη

Μπορεί να είναι μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες αλλά η αγάπη της για τις γυναίκες και τα μικρά παιδιά δε κρύβεται. Ο εθελοντισμός και τα μηνύματα που περνάει η Έλενα Ράπτη και οι συνεργάτες της είναι πολλαπλά καθημερινά στην Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πριν λίγες μέρες η εμφανώς ανανεωμένη βουλευτής παρέα με την κοινωνική οργάνωση «Αγάπη» και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού "ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ",

οργάνωσε με απόλυτη  επιτυχία δύο μέρες ενημέρωσης  με θέμα τι άλλο από την πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Γυναίκες όλων των ηλικιών από 18 έως και 70 ετών  υποβλήθηκαν σε δωρεάν εξέταση ψηλάφησης μαστού  και μαστογραφίας από εξειδικευμένους γιατρούς  στην κινητή μονάδα μαστογραφίας του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές αυτή την περίοδο αλλά η ευαισθητοποιημένη γοητευτική βουλευτής έμεινε καθόλη την διάρκεια της προσπάθειας αυτής και μίλησε με τον κόσμο που έσπευδε να κάνει εξετάσεις.

  Η Έλενα τόνισε στα μέσα ενημέρωσης  την ανάγκη της τακτικής εξέτασης κάθε γυναίκας ώστε να μπορεί έγκαιρα να διαγνωσθεί εάν πάσχει από καρκίνο του μαστού ώστε να αντιμετωπισθεί άμεσα και αποτελεσματικά με τα σύγχρονα μέσα της ιατρικής. Είναι ευχή όλων προσέθεσε  να μη χρειαστεί μια γυναίκα να βρεθεί αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού .

Keywords
Τυχαία Θέματα