Tips για τέλειο manicure στο σπίτι

12:12 4/6/2013 - Πηγή: Queen.gr

Από τον nail artist της Zooey Deschanel

Ο Tom Bachek είναι από τους αγαπημένους nail artists του Hollywood - και συνεργάτης της L'Oreal Paris- και βρέθηκε στις Κάννες όπου επιμελήθηκε το μανικιούρ πολλών celebrities για το κόκκινο χαλί.

Σε αυτό το video εξηγεί ποια είναι η διαδικασία μέχρι να καταλήξει στο μανικιούρ που θα κάνει σε κάθε διάσημη πελάτισσά του: «Στην αρχή βρισκόμαστε όλη η ομάδα, εγώ, ο hair

stylist, ο makeup expert και ο στυλίστας. Αφού δούμε τι χαρακτήρα έχει το outfit που θα φορέσει στο κόκκινο χαλί, περνάμε στο μακιγιάζ και από εκεί εμπνέομαι για το manicure που είτε θα συμπληρώνει είτε θα κάνει κοντράστ στο look.»

Τι μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι αν θέλουμε να κάνουμε ένα glam mani: «Πιστεύω πως πλέον τα νύχια είναι ένα αξεσουάρ που ολοκληρώνει την εμφάνιση μιας γυναίκας. Ένα nude χρώμα είναι πολύ chic και σοφιστικέ, ένα σκούρο χρώμα είναι sexy και αισθησιακό, οπότε το χρώμα από μόνο του μπορει να αλλάξει τη διάθεσή σας και να ταιριάζει με μια πρωινή ή βραδινή εμφάνιση. Όσο για τη nail art, είναι πλέον ένα πολύ δυνατό trend και μέσα από αυτή, κάθε γυναίκα μπορεί να δώσει το δικό της στίγμα, να δείξει την προσωπικότητά της. Ή μπορείτε να πάρετε κάποιες ιδέες από τα catwalks και να τις προσαρμόσετε στο δικό σας στυλ, χωρίς να σας κοστίζει πολλά χρήματα- είναι, δηλαδή, πιο προσιτή.

Το μυστικό για όμορφα χέρια είναι η ενυδάτωση: χρησιμοποιείτε καθημερινά ένα λαδάκι για τις παρονυχίδες και μια καλή ενυδατική κρέμα χεριών- προσωπικά μου αρέσει να χρησιμοποιώ στα χέρια των πελατών μου τα προϊόντα που χρησιμοποιούν για το πρόσωπό τους, είναι πολύ αποτελεσματικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα