O Russell Brand είναι gentleman (αστειευόμαστε, φυσικά)

Και το αποδεικνύει αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής με την Katy Perry

Μετά τον χωρισμό του με την Katy Perry ο Russell Brand έχει κρατήσει πολύ πιο «κοινωνική» στάση απέναντι στα media από την πρώην γυναίκα του και, για μία ακόμα φορά, το απέδειξε όταν, ως καλεσμένος στην εκπομπή του Howard Stern, αποκάλυψε λεπτομέρειες των προσωπικών τους στιγμών.

«Πρόθυμη

να κάνει σεξ πάνω σε αναπηρική καρέκλα» χαρακτήρισε ο Brand την Perry, αστειευόμενος με τις φήμες για την έντονη σεξουαλική τους ζωή, ενώ, στη συνέχεια, περιέγραψε το διάστημα μετά τον χωρισμό τους σαν «να τρέφεσαι καθημερινά με ρύζι, και ξαφνικά ο Willy Wonka να σου λέει ότι θέλει να διευθύνεις το εργοστάσιο σοκολάτας».

Ο 37χρονος κωμικός, αφού επιβεβαίωσε και τη νέα του σχέση με την Isabella Brewster, αδερφή της ηθοποιού Jordana Brewster, διέψευσε και τις φήμες που ήθελαν τις σχέσεις του με τους γονείς της πρώην συζύγου του, οι οποίοι είναι πιστοί χριστιανοί. «Ήταν τέλειοι. Για την ακρίβεια, είχαμε άψογη σχέση. Όταν λέμε ότι είναι χριστιανοί, δεν είναι άκαμπτοι. Ο μπαμπάς της προέρχεται από ένα τρελό περιβάλλον, και η μαμά της ήταν φοιτήτρια του Berkley την δεκαετία του '60. Ήταν αναγεννημένοι χριστιανοί, και γι' αυτό πιστεύω ότι ταυτίζονταν μαζί μου».

Ο Brand, στη συνέχεια, εξήγησε για ποιο λόγο δεν διεκδίκησε, όπως δικαιούνταν, μερίδιο από τα 44 εκατομμύρια δολάρια, που έβγαλε η Perry, τους 14 μήνες που ήταν παντρεμένοι. «Έχω μία καλή δουλειά. Δεν μου αρέσει να παίρνω χρήματα από γυναίκες».

 

Διαβάστε ακόμα:

Katy Perry: Το μήνυμα στον Russell Brand

Η Katy Perry με νέο έρωτα στο Coachella Festival

 

O γενναιόδωρος Russell Brand


 


Keywords
Τυχαία Θέματα