Nicole Richie: «Δεν νιώθω ανταγωνιστικά απέναντι σε άλλους celebrity σχεδιαστές»

Με σύζυγο τον Joel Madden των Good Charlotte, και πατέρα τον θρύλο Lionel Richie, δεν είναι τυχαίο που η Nicole Richie βρίσκει την έμπνευση για τον σχεδιασμό των fashion συλλογών της στην μουσική.

«Πήγα στην περιοδεία του άντρα μου και πραγματικά θέλησα να αφοσιωθώ στο rock 'n' roll», δήλωσε για την επόμενη, φθινοπωρινή συλλογή της η celebrity σχεδιάστρια στο περιοδικό Footwear News. «Αυτό

το κατάφερα κυρίως μέσω της χρωματικής παλέτας που χρησιμοποίησα, αλλά και των διακοσμητικών καρφιών. Στη συλλογή των ρόλο των διακοσμητικών στοιχείων παίζουν και μερικές διακριτικές νεκροκεφαλές. Ήταν σημαντικό τα σχέδια να παραμείνουν κομψά, με μικρές πινελιές εκκεντρικότητας».

Στην ίδια συνέντευξη η Richie αποκαλύπτει ότι σκέφτεται να επεκτείνει την fashion σειρά της, House of Harlow 1960, σε είδη για το σπίτι, έπιπλα και ενδεχομένως παιδικά παπούτσια. Αλλά, όπως επέμεινε η ίδια, «όχι αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό για μένα να επικεντρωθώ στις υπάρχουσες συλλογές και να δημιουργήσω τις καλύτερες δυνατές εκδοχές τους».

Όσο για το εάν η ίδια νιώθει ανταγωνιστικά απέναντι σε άλλες celebrity σχεδιάστριες, η Richie απάντησε: «Δεν το βλέπω σαν διαγωνισμό. Επικεντρώνομαι στην δουλειά μου και πιστεύω ότι αυτός είναι ο πιο υγιής τρόπος να αντιμετωπίζω τα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα